Само след като намерим истинското си място в живота, можем

...
Само след като намерим истинското си място в живота, можем
Коментари Харесай

Бог има план за всеки човек. И за теб има план. Послушай сърцето си и ще разбереш какъв е!

Само откакто намерим същинското си място в живота, можем да осъществим всичко, за което мечтаем.

Вашият същински проблем, в действителност единственият проблем, който сте имали в миналото, е да намерите същинското си място в живота. Намерете това, а всичко останало ще последва съвсем автоматизирано.
Вие ще бъдете изцяло щастливи; а след щастието ще пристигна и здравето. Вие ще бъдете доста проспериращи. На вас ще ви се даде всичко, с цел да посрещнете всичките си потребности, а това значи, че вие имате съвършена свобода; тъй като бедността и свободата не могат да вървят дружно.

Докато не сте намерили същинското си място в живота обаче, в никакъв случай няма да бъдете същински щастливи, без значение какъв брой пари или самопризнание можете да придобиете. А до момента в който не сте щастливи, вие няма по какъв начин да бъдете здрави и свободни.

Който и да сте, Бог не може да ви е направил без избрана цел – от универсална позиция. Вселената е вселена; това значи, че тя е единна естетика, Божествена скица. Следователно, там не може да има такова нещо като несретник, или нежелано и излишно парче като цяло. Това не може да се случи – Бог да е основал духовна единица, като да вземем за пример вас, без да има специфична цел поради, а това значи, че за вас има несъмнено и особено място в неговия проект.

Но по какъв начин може да намерите същинското си място в живота? Има ли някакви средства, посредством които може да се открие какво в действителност е това, което Бог желае вие да извършите?

Отговорът е Божествено елементарен – даже в досегашния ви живот понякога самичък Бог е прошепвал в сърцето ви какво е това прелестно нещо, което той желае да бъдете, да извършите, да имате. И това прелестно нещо не е нищо друго, с изключение на това, което назоваваме Желание на Сърцето.

Нищо по-малко от това. Най-голямата загадка, свещеното предпочитание, което лежи надълбоко в дъното на сърцето ви, това прелестно нещо, което едвам посмявате да погледнете или помислите – нещото, за което по-скоро бихте умрели, в сравнение с някой различен да узнае, тъй като наподобява толкоз далечно и оттатък всичко, което сте, или имате сега, че ви е боязън, че ще бъдете грубо осмени, в случай че самата мисъл за това стане известна другиму….

И раждането на това чудно събитие във вашата душа е гласът на Самия Бог, който ви споделя да се изправите и да се изкачите високо, тъй като има потребност от вас.

Хората се стараят обезверено да получат здраве, да получат благоденствие, да получат благополучие, да получат триумф в живота си, да се снабдят с артистични или литературни способности, да получат велики нови хрумвания – всичко това да пристигна извън. И, несъмнено, те се провалят непрекъснато, тъй като ние не можем да „ получим “ нищо извън във вътрешността.

От каквото и да се нуждаете, с цел да се притечете в отговор на този апел, ще бъде обезпечено от Бога . Пари, благоприятни условия, знания, опит, независимост, свободно време, мощ и храброст – той ще уреди всичко, в случай че става дума за Него, а не за вас самите.

Онова, което желае сърцето, е гласът на Бога и този глас би трябвало да бъде последван . Рано или късно.

Силата на мисълта – Емет Фокс, emmetfox.net

Издателство: Жануа’98, janua-98.com

Инфо: http://mostzaknigi.com/

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР