Само с няколко трика може да свалите половин килограм за

...
Само с няколко трика може да свалите половин килограм за
Коментари Харесай

Минус 500 калории всеки ден

Само с няколко трика може да свалите половин кг за една седмица и то без доста изпитание. Ако пък този тип режим се трансформира в метод на живот, то проблемите ви с тежестта сигурно ще се изпарят.

Движете се - това не е единствено здраве и сила, това са още минус 5 кг. за 5 седмици. Не се отпускайте в креслото или на дивана, когато говорите по телефона. Вместо това може да се разхождате напред-назад или да свършите някоя домакинска работа. В офиса използвайте стълбите, с цел да се придвижвате и не се глезете с асансьор.

И най-важното, ходете пешком постоянно, когато имате тази опция. Проявена от вас интензивност ще окаже благотворно въздействие върху фигурата ви и сигурно ще понижи размера на тежестта ви тук-там, на които даже и не допускате.

Правете се на стопанка - пътят до супермаркета, близо час, прекаран в покупки и прибирането до у дома. Два часа в готвене, приготвянето на масата. За всичко това ще изразходите близо 640 калории. А съгласете се това не е неприятен бонус за примерна стопанка, която избира домашния уют, пред този на ресторанта.

Освен това порция спагети в заведение може да съдържа 1056 калории за разлика от домашно приготвената паста с 300 калории. Бутилката шампанско може и да не си я спестявате, защото съдържа смешните на пръв взор 105 калории.

Не похапвайте пред тв приемника - това е едно извънредно просто предписание, само че доста мъчно за осъществяване. Неотдавна американски учени организираха проучване и откриха, че втренчени пред дребния екран, нормално качваме 288 калории от горната страна.

 Минус 500 калории всеки ден

Затова забравете за случайното похапване пред тв приемника, използвайте кухнята си по предопределение. Там тялото ви ще бъде надалеч от нездравословните импулси и нищо няма да попречва хранителният ви баланс. Така, че вместо да гледате филми и сериали, направете едночасова обиколка из квартала или шопинг тур. Това ще ви помогне да се избавите от 527 ненужни калории.

Ограничете поканите за посетители - обедът и вечерята в огромна компания на сладки приказки ще изостри възприятието ви за апетит. Сред другари и познати без даже да подозирате, изяждате 96% повече от това, което бихте консумирали, в случай че сте сами. И с цел да не се отрази груповата колекция на вашата фигура, постарайте се да се храните в обкръжението на не повече от 7 души.

Сменете чиниите за хранене - с цел да намалите потреблението на храна е задоволително да промените чиниите, в които се храните. Ако вместо посуда с диаметър 30 см, сервирате приготвеното от вас в чинии с 5 см по-малки, то доста ще намалите приема на храна с най-малко 20-25%. А това са по този начин бленуваните непотребни 500 калории дневно.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР