Само преди няколко месеца гледахме по кината Спайдърмен: Далече от

...
Само преди няколко месеца гледахме по кината Спайдърмен: Далече от
Коментари Харесай

Sony разширява вселената на Спайдърмен

Само преди няколко месеца гледахме по кината " Спайдърмен: Далече от вкъщи ", който по наше непретенциозно мнение надмина първия филм от 2017 година

Sony имат нов първенец по печелене на милиарди

" Спайдърмен: Далече от вкъщи " е на върха

За това приказват и приходите, които не са по никакъв начин скромни. И до момента в който бъдещето на Спайди е към момента неразбираемо, Sony се приготвят да разширят вселената му.

Злодеят в " Спайдърмен: Далече от вкъщи " беше Мистерио (Джейк Джиленхол) и в края видяхме по какъв начин сякаш откри гибелта си. Добре знаем обаче, че в комиксите доста постоянно нещата не са такива, каквито наподобяват и Куентин Бек, както е същинското му име, може и да е жив.
 Снимка 432181

Тази доктрина се удостоверява и от информациите, че Sony готвят независим филм за злодея. Според We Got This Covered студиото работи върху филм, който да споделя историята на Бек и в него няма да бъде забъркан по никакъв метод Спайдърмен.

Какво би трябвало да знаем за Мистерио, преди да гледаме " Спайдърмен: Далече от вкъщи "

Куентин Бек е доста спорен воин

Тази идея ни припомня за " Венъм " и несъмнено можем да кажем, че ни подхожда доста. Разбира се, информацията не е публично доказана, само че сме с двете ръце " за " сходен план.
 Джаред Лето, Morbius the Living Vampire и доктор Майкъл Морбиус - за какво артистът се раздели с брадата си
Защо Джаред Лето остана без брада

Актьоърт се приготвя да изгирае злодея Морбиус

От друга страна, е напълно разумно Sony да финансират филм за Мистерио, тъй като по този метод ще основат своя лична галактика от супергерои. Те държат правата на Спайдърмен, за който към този момент видяхме два кино лентата в съдействие с Marvel, Венъм, а сега текат фотосите на " Морбиус ", който също е един от злодеите на Спайди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР