Само още месец! Точно 30 дни остават до началото на

...
Само още месец! Точно 30 дни остават до началото на
Коментари Харесай

30 дни до Световното в Катар, еfbet вече предлага топ коефициенти за мачовете

Само още месец! Точно 30 дни остават до началото на едно от най-мащабните спортни мероприятия в историята. Със сигурност идното Световно ще бъде и най-скъпото, и най-странното, провеждано до момента!

В интервала 20-ти ноември – 18-ти декември ще се изиграят 64 дуела на 8 стадиона в Катар. Това е едвам вторият случай, в който Азия е хазаин на Мондиал! Селекциите на 32-те страни-участнички в конкуренцията ще са ясни напълно скоро. А домакините към този момент са подготвени да посрещнат най-хубавите футболисти на планетата.

Световно състезание по футбол 2022 – най-странното в историята
Това ще бъде Мондиал №22 в историята на футбола, само че за пръв път ще се организира през зимата – решение, което се одобри с доста смесени усеща от огромните сили в спорта. Причината обаче е ясна – през лятото температурите в Катар са непостижими за футбол от най-високо равнище. Страната обаче беше избрана за хазаин и промяна на интервала, в който да се организира шампионатът, е единствено един от многото взаимни отстъпки, направени от ФИФА и членовете на организацията.

Също по този начин едвам за повторно ще се организира в Азия. Първият случай беше през 2002 година, когато Япония и Южна Корея дружно домакинстваха на 32-та тима.

Независимо какво ще стане през зимата в Катар, шампионата там ще остане вечно в историята като последното, което се организира с 32 отбора. През 2026 година (в Съединени американски щати, Мексико и Канада) тимовете към този момент ще са 48!

Катар 2022 – най-скъпият Мондиал в историята
Първоначално за Световното беше оповестено, че ще бъдат отделени към 10 милиарда $, само че тази сума остана забравена. По последни данни, в това число от катарска страна, цялата сума е набъбнала до 200 милиарда $. Това трансформира Мондиал 2022 в най-скъпият в историята.

Заради късите периоди и големите цени, ФИФА даже разреши на домакините да понижат стадионите от 12 на 8, като единствено за построяването им са отделени сред 4.5 и 6 милиарда $. Останалата част от инвестицията е за инфраструктура, хотели, бази за тимовете и доста други усъвършенствания в страната, с цел да може тя да посрещне 32-та тима, както и над 1.5 милиона туристи, отиващи в Катар единствено поради Световното.

30 дни до Световното, само че efbet към този момент предлага топ коефициенти за мачовете
Въпреки че има доста клубен футбол през идващите седмици, мачовете в груповата фаза на шампионата към този момент са ясни. А това разрешава на към този момент да предлага на основните борби по стадионите в Катар.

Българският букмейкър предлага коефициенти освен за мачовете от първата седмица, само че и за редица – за победител; финалисти; голмайстор в турнира; притежател на Златната топка; притежател на Златната обувка; спечелили в групи и още доста други!

Световно състезание през зимата
Една от най-големите “драми ” за избора на Катар за хазаин беше фактът, че жегите (дори през зимата) са непоносими. Поради тази причина всеки стадион е екипиран с “хай-тек ” система за изстудяване. Най-модерните игрища ще “абсорбират ” силата на слънцето, с цел да зареждат задоволително електричество за големите климатични системи, които са сложени на стадионите.

Технологичната система е неизползвана досега, като дава обещание да е една от най-екологичните, изобретени досега. При сполучливо осъществяване на този проект е прекомерно евентуално да забележим от ден на ден европейски игрища с сходна технология, разчитаща на слънцето за главен източник на сила за зареждане на оборудванията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР