Съмнения за опорочаване на конкурса Кмет на годината 2018 изказаха

...
Съмнения за опорочаване на конкурса Кмет на годината 2018 изказаха
Коментари Харесай

Скандал с конкурса Кмет на годината

Съмнения за опорочаване на състезанието " Кмет на годината 2018 " изрекоха кметове любимци от тазгодишната конкуренция за най-хубави управници.

" Не мога да си показва по какъв начин излизам да получавам премия в едно опорочено съревнование и започвам да приказвам мъдрост след мъдрост, като знам по какъв начин съм стигнал до такава степен и защо съревнование става въпрос. За мен е въпрос на себеуважение и морална хигиена. Нямам бездънен комплекс за непълноценност и его, чийто апетит да удовлетворявам с кликане ", сподели кметът на община Раковски Павел Гуджеров, който завърши първия стадий на конкуренцията с 4 номинации. Той подозира, че гласуването се реализира най-малко от два уеб страницата за краткотрайна е-поща с бърза и лесна регистрация.

" Това не е съревнование за утвърждение или поддръжка към съответен кмет, а съревнование по това кой какъв брой хора, за какъв брой часа може да накара да кликат с мишка в уеб страницата, т.е. съревнование по кликане ", сподели още управникът на Раковски.

За засечени гафове в конкуренцията показа и кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев. Той описа по какъв начин, до момента в който водел с 40%, след броени минути се оказал в губеща позиция и кметове, които не са били измежду първите трима, дръпват с по 10%. След диалог със притежателя на уеб страницата, който провежда състезанието, Мараджиев получил увещание, че той е победител в първия стадий от съревнованието за „ Кмет на годината ”, само че защото към този момент е печелил купата, по правилник нямало по какъв начин да я получи повторно. Това обаче не е било маркирано в регламента на състезанието, изяснява кметът на община Стамболийски.

Изпълнителният шеф на Портала на българските общини Kmeta.bg Боян Томов, който провежда състезанието, не бе открит за коментар през вчерашния ден. Той не отговаряше на позвъняванията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР