Голямата сочна конспирация в хип-хоп версия Пи Диди, Пъф Деди,

...
Голямата сочна конспирация в хип-хоп версия Пи Диди, Пъф Деди,
Коментари Харесай

Потрес и позор след партита: Тръгна ли Пъф Деди по пътя на Джефри Епстийн?

Голямата сочна интрига в хип-хоп версия
Пи Диди, Пъф Деди, Диди... Вече няма значение с какъв рап псевдоним ще реши да се подвизава хип-хоп звездата и изключително богат музикален продуцент Шон Комбс. По всичко проличава, че с кариерата и репутацията му дефинитивно е свършено след изплувалите охранителни фрагменти, в които се вижда по какъв начин той пребива някогашната си другарка Касандра Вентура преди осем години. Облаците на хоризонта пред едно от най-големите имена в промишлеността са свирепо сгъстени и носят съдбовна стихия, и след делата, заведени против него, по обвинявания в полов тормоз и принуждение. Към тях прибавяме и трупащите се свидетелства, че той е провел печално известни секс-партита със звезди и проститутки, като скрито е записвал непристойните актове с камери, ситуирани на всички места в именията му в Лос Анджелис и Маями. Същите имения, които бяха претърсени от федерални сътрудници по-рано през годината. За похлупак рапърът Шуг Найт - или хората, които движат формалните му сметки в Х - ускори спекулациите, че Диди е забъркан и в убийството на тогавашния си хип-хоп архи-враг Тупак.
Въпросът е какъв брой известни хора може да понесе към дъното със себе си Диди?
Отиваме ли на тайна вероятност но Джефри Епстийн, който подозрително се самоуби зад решетките и се трансформира по едно и също време в международно меме и сигнал за евентуалния метод, по който елитите си уреждат сметките с тогавашния си топ сводник. Може ли фактически Диди да се окаже една по-шумна хип-хоп версия на изверга Епстийн, прочут приживе със своя частен аероплан " Лолита експрес ", с острова за оргии и връзките си с най-големите имена в политиката, науката и шоубизнеса. Както и с към този момент дискредитирания брат на Крал Чарлз Трети Андрю.
 Касандра Вентура и Шон Комбс по време на церемония на костюмите в Метрополитън през 2017 година
Касандра Вентура и Шон Комбс по време на церемония на костюмите в Метрополитън през 2017 година
Снимка: Getty Images
И като сме на тематика Кралско семейство - името на принц Хари изплува в делата против Диди. Той е упоменат като една от значимите персони, до които рапърът е имал достъп и които са го легитимирали. В същото дело се постанова усещането, че неговите " фрийк " празненства де факто са били сцена на място на престъпление и полов трафик. Въпросният иск е заведен от Родни " Лил Род " Джоунс, който съди Диди за 30 милиона $ и го упреква в полово принуждение и закани. Адвокатите на хип-хоп магната отхвърлят всичко.

Самият Пъф Деди обаче призна достоверността на изтеклите фрагменти, в които се вижда по какъв начин пребива брутално някогашната си другарка. Те бяха пуснати преди броени дни от CNN и провокираха вълна от отвращение. Емили Ратайковски го назова " страшилище ". Фифти Сент се закани да се добере до другите записи - тези от фрийк празненствата и да разкрие цялата истина за своя жанров зложелател.
 Касандра Вентура и Шон Комбс по време на церемония на костюмите в Метрополитън през 2017 година
Касандра Вентура и Шон Комбс по време на церемония на костюмите в Метрополитън през 2017 година
Снимка: Getty Images
Пъф Деди се извини за побоя над някогашната си другарка Каси в особено послание и даде обещание, че към този момент се е поправил откакто е ходил на терапия и рехабилитация. Но нейните юристи подсетиха, че той е " наранил доста хора ". Обвиненията към него се натрупат като премиите " Грами " в златните му години, когато беше обожаван от цялата промишленост и имаше безспорен имунитет на топ състезател и с връзката си с всеобщата фаворитка Дженифър Лопес.

Всичко това е в предишното.
Трудно е да си представим завръщане на индивида с същинско име Шон Комбс.
По-скоро всички, които се интересуват от тези кавги с неспокойствие чакат новите разкрития за порочните празненства, които очевидно са били нещо като по-кичозна и надрусана версия на тези оргии за маскирани секрети елити в последния шедьовър на Стенли Кубрик " Широко затворени очи ".
 Шон Комбс с приятектаа си Cassie през 2018 година
Шон Комбс с приятелката си Cassie през 2018 година
Снимка: Getty Images
Махнете класическата музика и венецианските маски, заменете ги с хип-хоп декор и секрети записи с гей компромати, и получавате най-сочния шоубизнес скандал на годината. Колко представители на модерния хайлайф треперят да не лъснат в записите на Диди? Един от слуховете е, че той фактически разполага с голям брой дискредитиращи фрагменти на купища известни мъже, участващи в хомосексуални актове. Особено за мачо фасадата на рап средите това е апокалипсис.

Засега рапърът с многото имена отхвърля виновност и е на независимост, а към този момент даже е уредил няколко от правосъдните каузи с финансови съглашения. Преди години положението му се оценяваше на над един милиард $, тъй че може да предположим, че към момента има запаси да си купува безмълвие. Но докога? Може ли едно зрелищно срутване на Диди да хвърли сянка върху цялата история на хип-хоп културата. Той е главен състезател в света на рап музиката към този момент над 30 години и е бил част от онази първична война сред Източното и Западното крайбрежие, останала в историята и с насилствения завършек на двете най-големи враждуващи имена Биги и Тупак през 90-те години на предишния век.

Някои наблюдаващи разясняват, че Диди може да завлече цялата промишленост със себе си. От друга страна вижте по какъв начин Холивуд съумя да замете под килима своето бивше провидение Харви Уайнстийн.
За Джефри Епстийн към този момент стана дума.
Но записите от фрийк-секс празненствата на Пъф Деди - в случай че фактически ги има - биха имали сеизмичен резултат върфу известната просвета и цялата шоубизнес еко-система. Привърженици на тайните теории считат, че рейдовете на ФБР в именията на рапъра са били, с цел да се унищожат доказателствата, а не, с цел да се разкрие нещо.

Очакваме развръзката, която надали ще бъде възпята в нова хип-хоп ария. Но като нищо да се окаже потресаваща и кървава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР