Сълзи на обида бликнаха от очите на фолкпевицата Татяна, след

...
Сълзи на обида бликнаха от очите на фолкпевицата Татяна, след
Коментари Харесай

Татяна се разплака, Джизъса я направи на нищо пред цяла България в „Сървайвър“

Сълзи на засегнатост бликнаха от очите на фолкпевицата Татяна, откакто футболистът и неин пръв другар Благой Георгиев й се развика в „ Сървайвър “.
„ Казах ти, концентрирай се! Мисли за играта! “, кресна й Джизъса, откакто тя пропусна едно затруднение в решителната борба за родов имунитет и загуби значима точка за тима си „ Червени “, написа show.blitz.bg.
Противниковият отбор „ Сини “ се възползва от грешката й, изравни резултата, а след това завоюва тестването.
Драмата сред Благо и Татяна насочи вниманието към мощната им, непробиваема коалиция. Отскоро всички са възмутени, че футболистът пази фолкзвездата от изпъждане. Шампионката по кану Станилия отсече, че Джизъса е опънал „ чадър “ над дългогодишната си другарка, макар че тя не е мощен състезател.
Инфлуенсърката Мария пък разказа Татяна като „ детегледачка на огромни момчета “, тъй като пере бельото и облеклата на мъжете в риалитито. Певецът Тино се оказа на същото мнение. Все още обаче не е ясно дали тримата ще оформят контра-коалиция против тази на Джизъса, в която, с изключение на Татяна, влизат моделът Иван и ММА боецът Георги.
Самият Тино беше номиниран за изпъждане от алените дружно със съплеменничката си, мениджърката Елина. Двамата се изправиха в двубой един против различен. Певецът съумя да победи в играта за баланс и централизация, и резервира мястото си, а Елина напусна риалитито вечно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР