Съгласни ли сте, че понякога е трудно да обясните защо

...
Съгласни ли сте, че понякога е трудно да обясните защо
Коментари Харесай

Ето защо се сблъсквате с определени хора, а след това те внезапно изчезват от живота ви!

 душа Съгласни ли сте, че от време на време е мъчно да обясните за какво изпитвате нещо към някого? Защо внезапно чувствате някаква връзка с чужд? Изглежда, че самият Бог ни среща с  избрани хора, тъй като сега те са ни нужни. Това са хората, които ще ни научат на значими уроци за, а и за самите нас.

И има причина, заради която нещо ни притегля към избрани хора. Като погледна обратно, разбирам, че няма нито един човек, с който усещах връзка, който да не ме е научил на нещо, което  да не е изиграло значима роля в живота ми.

Иронията е в това, че множеството от тези хора бяха краткотрайни, тъй като задачата им беше да ми покажат различен път, а по-късно да си тръгнат.

Понякога сцената на вашия живот дефинира какъв вид хора притегляте,  и мисля, че в това е хубостта на вярата, когато Бог изпраща точно този, който ви е необходим в несъмнено време. Той ви дава отговорите, които търсите, посредством тези хора. Той ви просвещава, сближавайски ви с хората, които откриват най-хубавото във вас.

Просто от време на време се опитваме да създадем тези краткотрайни хора непрекъснати, само че това не е тяхната роля. Те не би трябвало да останат в живота ни вечно. Бог е определил тяхната краткотрайна роля. Бог е решил те да ни създадат по-добри за тези, които би трябвало да останат с нас вечно.

Проблемът е в това, че започваме да претърпяваме,  когато тези хора ни изоставен, тъй като не знаем по какъв начин да ги пуснем да си тръгнат. Не разбираме за какво ни се лишава някой, който е толкоз прелестен,  някой, който ни е изцелил. Но в случай че се замислим, че оставайки живота ни,  хубостта на тези хора ще се разпръсне, и тяхната обич – почине, тогава историята няма да бъде такава вдъхновяваща и те ще се трансфорат в товар, който ние не би трябвало да носим.

За да се освободим, е нужна религия. Вяра в това, че е по-добре да оставим тази история такава, каквато е. Такава, каквато би трябвало да бъде. Ако я пренапишем, то всичко ще се изпари. Ако нещо се промени, тя няма да има благополучен край. Може би тези хора са ангели, които са ни изпратени с цел да ни преподадат някакъв урок, да ни излекуват, да ни създадат по-добри, а когато пристигна време, те изчезват. Те ще  би трябвало да е появят в живота на някой различен.

Може би тези хора просто ви учат да пускате хората да си отидат от вас, да осъзнаете, че някаква част от живота ви е свършила, и да вярвате, че идващия човек, който ще срещнете, ще бъдето точно този, който ви е нужен, даже в случай че в този момент вие не знаете това.

Защото знам, че когато срещнем индивида, който би трябвало да остане с нас вечно, ние незабавно ще разберем това, ние ще го познаем в  тълпата, тъй като най-сетне ще разберем разликата сред този, който ни допира за ръката, и оня, които ни допира за душата.

Soulscript

Още по тематиката:

 *                                                                                          *                                                                                *

На Земята има три типа хора: Тела с Душа „ Нешамах, с животинско схващане и Децата на дявола

 

 Третият тип – децата на дявола. Това е тяло, плът и зли духове. Те са дейни разрушители, кървави революционери – тези, които проливат кръв. Това са: нашественици, бандити, крадци, садисти,…

Цялата публикация

За умни девойки със остаряла душа – суровата истина …

 

1. Любовта ви в никакъв случай не е лесна. 2. Често се чувствате самотни и неразбрани от връстниците. Когато срещнете някой, който е на една вълна с вас – това е истински…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР