Сагата с обвиненията в сексуално посегателство срещу Кевин Спейси, която

...
Сагата с обвиненията в сексуално посегателство срещу Кевин Спейси, която
Коментари Харесай

Още един мъж се оплака, че Кевин Спейси го съблазнявал


Сагата с обвиняванията в полово посягане против Кевин Спейси, която се точи от няколко години, тези дни закупи нови елементи.

Както е известно до тук, през 2017 година артиста Антъни Рап осъди Спейси поради това, че Спейси се опитал да го съблазни, когато бил 14-годишен, напомня life.dir.bg.

Преди седмици юристите на Рап призовали различен мъж, да опише той какво е претърпял със Спейси, като поддръжка към описа на техния клиент, предава " Radaronline ". Джъстин Доус дал показания за случай със Спейси от 1988 година Доус твърди, че е бил на 16 години, когато срещнал 29-годишния Спейси, до момента в който работел в локален спектакъл в Кънектикът. Холивудският артист поканил него и приятеля му в жилището си да гледат филм. След като отишли, Спейси вместо обещаното заглавие, пуснал гей порно. Доус твърди, че носителят на два " Оскар " -а, направил коктейли и се държал доста съмнително. В един миг поставил ръка на лявото му бедро и я задържал 30-45 секунди. " Мислех, че е леко неловко. Не се усещах заплашен, само че ми хрумна, че това е полов намек. Замръзнах. Нищо не се случи и продължих напред ", споделил мъжът в показанията си. Той прецизира, че свидетелства по свое предпочитание и не се усеща притиснат от никого. В момента живее в Бразилия със брачната половинка и децата си.



Спейси изискал Доус да уточни приятеля, който е бил с него по време на хипотетичния случай. Рап обаче скочил с довода, че Доус не е е задължен да споделя името му, тъй като той непринудено се е явил да свидетелства и не е бил принуждаван. Съдията занапред ще се произнесе по отношение на това.

Въпросният Рап на няколко пъти отсрочва каузи, в които би трябвало да даде показания, последното е било на 14 януари, факт, който изнервя Спейси и юристите му.

" За страдание през последния уикенд имах кашлица и признаци на простуда. В понеделник бях прегледан от отоларинголог, който заподозря диагноза Covid -19 и направи PCR тест. Днес получих негативен резултат, само че кашлицата ми продължи да се утежнява ", оправдал се той пред съда. Адвокатите на Спейси възразиха против отлагането, имайки поради че за следващ път го прави, а това закъснение предизвиква вреди на клиента им.

Наскоро Спейси се върна особено от Хърватия, където снима филм, в който играе Франьо Туджман, с цел да се яви на дело, което Рап отсрочил.

Сега на него самия му се постанова да отсъства поради " здравна процедура " и няма да бъде разполагаем да дава показания за неустановен интервал, е написал юристът му в писмо до съдията предходната седмица.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР