Съединените щати трябва да се измъкнат от нелепи безкрайни войни

...
Съединените щати трябва да се измъкнат от нелепи безкрайни войни
Коментари Харесай

Тръмп: Време е да върнем нашите войници у дома, да спрем тези нелепи безсмислени войни

Съединените щати би трябвало да се измъкнат от " нелепи безкрайни войни " и да се бият " единствено там, където е от наша изгода ", съобщи президентът Доналд Тръмп в понеделник, откакто реши да изтегли американските войски от взаимни интервенции с Турция в Северна Сирия.

" Съединените щати трябваше да бъдат в Сирия в продължение на 30 дни, това беше преди доста години. Ние останахме и навлизаме все по-дълбоко и по-дълбоко в борби, без да виждаме каква е задачата ", стартира Тръмп поредност от туитове, като продължи да показва и недоволството си от връзките на Европа към хванати някогашни бойци на Ислямска страна, съобщи БНР.

" Кюрдите се биеха с нас, само че платихме големи средства и съоръжение, с цел да го създадат. Те се бият с Турция от десетилетия. Удържаха тази борба съвсем 3 години, само че е време да се измъкнем от тези нелепи безкрайни войни, доста от които са родови, и да върнем нашите бойци вкъщи. Можем да се бием там, където имаме изгода, и да се бием единствено, с цел да спечелим ", написа Доналд Тръмп.

Турция, Европа, Сирия, Иран, Ирак, Русия и кюрдите в този момент би трябвало сами да се оправят със обстановката, добави той, само че даде обещание още веднъж да " смаже " ИДИЛ, " в случай че те дойдат някъде покрай нас! ". /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР