Съединените щати се нуждаят от цялостен подход към регулирането на

...
Съединените щати се нуждаят от цялостен подход към регулирането на
Коментари Харесай

Регулациите на стабилните монети в САЩ се нуждаят от цялостен подход

Съединените щати се нуждаят от " повсеместен " метод към регулирането на пазара на криптовалути, в това число на постоянните монети.

Кристин Смит, основен изпълнителен шеф на Blockchain Association, американска нестопанска организация от крипто промишлеността, сподели по време на изявление , че регулаторите са работили прекомерно бързо, като мнозина във Вашингтон да се усещат и поради срутва на FTX предходната година.

Конгресът и крипто законодателството

Конгресът би трябвало да има водеща роля в основаването на крипто законодателство, макар че може да забави процеса. Смит съобщи, че този отворен развой ще разреши промишлеността да бъде прегледана изцяло, с по-голямо присъединяване от нейна страна.

Тя добави, че регулаторните органи не е редно да работят с прекалено предприемане на дейности по използване и съглашения, защото този метод е съответен при.

Участие на промишлеността в отворен развой

Смит съобщи, че цялата криптоиндустрия би трябвало да взе участие в основаването на по-отворен развой за законодателството. Това би означавало Конгресът да поеме надзор върху крипто законодателството и пазарът да бъде прегледан изцяло.

Трудности на Конгреса

За Конгреса е мъчно да поеме контрола върху крипто законодателството, тъй като доста хора във Вашингтон, които са били близки до някогашния основен изпълнителен шеф на FTX Сам Банкман-Фрид и FTX , се усещат изгорени и предадени поради срутва на борсата.




Надежда за контролиране на постоянните монети в Съединени американски щати

Смит се надява, че регулацията на постоянните монети скоро ще се случи в Съединени американски щати, като сподели, че Конгресът я преглежда и.

Регулиране на крипто рисковете

Регулаторите би трябвало да гледат повече на регулирането на крипто пазара и да вкарат правила, според характерните за пространството опасности, защото те се разграничават от тези при обичайните финансови услуги.

Смит предложи регулацията на постоянните монети и да бъде предпочитана пред законодателното споразумяване на престъпната активност, обвързвана с крипто. Тя счита, че обществените счетоводни книги я вършат, от обичайна финансова система.

Фокус върху постоянните монети и регулирането на пазарната страна

Според Джейк Червински, основен шеф по политиките на Blockchain Association, фокусът би трябвало да бъде върху регулирането на постоянните монети.

Той означи, че нито Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища, нито Комисията за търговия със стокови фючърси имат пълномощията да, без значение от това какъв брой изпълнителни дейности ще заведат.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР