Съединените щати са дълбоко обезпокоени от все по-големите своеволия, които

...
Съединените щати са дълбоко обезпокоени от все по-големите своеволия, които
Коментари Харесай

Съединените щати призоваха Алексей Навални да бъде освободен незабавно

Съединените щати са надълбоко обезпокоени от все по-големите произволи, които подхваща съветското държавно управление по отношение на правата на опозиционния водач Алексей Навални. Това се показва в изказване на представителя на Държавния департамент на Съединени американски щати Нед Прайс, оповестено през вчерашния ден в уеб страницата на Държавния департамент, предава Българска телеграфна агенция. 

" Властите попречват подготовката на отбраната на Навални и не му дават опция свободно да поддържа връзка със бранителите си. Възпрепятстването се състои в наблюдаване на срещите и в забавянето на обмена на документи сред Навални и юристите му. Тази интервенция, паралелно с многократното му пращане в карцера поради хипотетични нарушавания, които е направил, е още едно доказателство, че става въпрос за политически стимулиран тормоз ", се показва в изказването.

Арестът на Навални при завръщането му в Русия самичък по себе си беше нещо срамно, само че последващият тормоз, на който бе подложен той, единствено показва несигурността на съветското държавно управление и страха, който то изпитва от хората, които приказват истината, акцентира Прайс.

Още един път се причисляваме към апелите на фамилията, сътрудниците и поддръжниците на Навални по целия свят той да бъде неотложно освободен, се споделя в последното изречение на изказването на Държавния департамент. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР