Съединените щати не смятат за необходимо в този момент да

...
Съединените щати не смятат за необходимо в този момент да
Коментари Харесай

САЩ с ключово решение за Русия

Съединените щати не считат за належащо в този миг да разгласят Русия за " терористична страна ", а сходно решение би могло да се окаже даже контрапродуктивно, тъй като би рискувало да попречи на изпращането на филантропична помощ в Украйна и на износа на зърно от тази страна.

Това заяви в Букурещ американската посланичка в НАТО Джулиан Смит, представена от Аджерпрес.
-->
" Вашингтон счита, че това не е належащо в този миг ", уточни тя, наблягайки позицията, изразена от президента Джо Байдън и от други представители на американската администрация, предава Българска телеграфна агенция.

" Всъщност сходно решение би могло да бъде контрапродуктивно, защото би могло да забави или попречи на нашата дарба да изпращаме филантропична помощ в Украйна или на износа на зърно от Украйна ", съобщи Джулиан Смит на онлайн брифинг с интернационалната преса преди срещата на външните министри на НАТО, която ще се състои във вторник и сряда в Букурещ.

" По тази причина фокусът на Съединени американски щати в тясно съдействие с доста сътрудници и съдружници от целия свят е да използваме наказания и да идентифицираме способи за допълнение на глобите за да увеличим натиска върху Путин и неговия режим, само че и да намерим средства за оказване на напън върху стопанската система. Всъщност, с цел да попречим на съветската войска да построи нови качества в сегашния подтекст ", изясни американската посланичка в НАТО.

" Не виждам никакво придвижване, сигурно не и в Съединени американски щати, в посока към оповестяване на Русия за " терористична страна ", уточни тя  в отговор на въпрос за опцията НАТО да разиска сходно решение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР