Съединените американски щати призоваха гражданите си незабавно да напуснат Русия

...
Съединените американски щати призоваха гражданите си незабавно да напуснат Русия
Коментари Харесай

САЩ посъветва поданиците си да напуснат Русия незабавно

Съединените американски щати приканиха жителите си неотложно да изоставен Русия заради войната в Украйна и риска от случаен арест или тормоз от съветските правоприлагащи органи. Това заяви организация Ройтерс.

Американските жители, които обитават или пътуват в Русия, би трябвало да изоставен неотложно страната. Проявявайте нараснало внимание заради риск от непозволени арестувания, показаха от американското посолство в Москва.

От посолството прибавиха, че пътуването към Русия не е целесъобразно.

Съединените щати неведнъж са предупреждавали своите жители да изоставен Русия. Последното сходно обществено предизвестие беше през септември, откакто президентът Владимир Путин подреди частична готовност.

Руските служби за сигурност са арестували жители на Съединени американски щати по подправени обвинявания, избирали са жители на Съединени американски щати в Русия за задържане и тормоз, отказали са им заслужено и транспарантно отношение и са ги осъдили в секрети процеси или без да показват достоверни доказателства, споделят още от американското посолство.

Руските управляващи случайно постановат локалните закони против религиозни служащи жители на Съединени американски щати и са почнали съмнителни наказателни следствия против жители на Съединени американски щати, участващи в религиозна активност. Също по този начин Русия е образувала наказателно дело против жител на Съединените щати по съмнение в шпионаж.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР