Съдържание:Отделя все по-малко време за васВече не го вълнува вашето

...
Съдържание:Отделя все по-малко време за васВече не го вълнува вашето
Коментари Харесай

Знаци, че Той иска да скъса с вас

Съдържание:

Отделя все по-малко време за васВече не го вълнува вашето ежедневиеНе го интересува мнението виКритикува ви за всичкоНе крои общи бъдещи проекти  Признаци, че той желае да скъса с теб

Раздялата с мъж може да е много мъчителна. Особено в случай че той възнамерява да скъса с вас, само че не ви го споделя напряко.

Тук ще ви представим някои от най-често срещаните мъжки подходи, които демонстрират, че Той желае да скъса с вас.

Отделя все по-малко време за вас

Когато един мъж държи дадена сериозна връзка да продължи, Той ще се постарае да подклажда пламъка в нея по един или различен метод. Може да не е най-активният в леглото, само че сигурно ще желае да прекарва допустимо най-вече време с вас.

При състояние, че има желание да скъса с вас, времето, което би ви " отпуснал " ще е сведено до най-малко. Колкото с цел да се отсрочи малко момента на самото разкъсване.

Вече не го вълнува вашето всекидневие

 Раздяла

Ако при започване на връзката ви той ви е звънял всеки ден по телефона, с цел да ви разпитва по какъв начин изкарвате деня си, това към този момент е минало.

Не го интересува дали в офиса сте имали под напрежение ден, дали сте имали проблеми с шефа или сътрудниците ви или пък дали не сте отскочили да обядвате с някоя другарка. Всъщност не го интересува безусловно нищо, което незабавно би проличало от неналичието на обикновени въпроси като: Как си? или Днес случи ли се нещо забавно?

Не го интересува мнението ви

Доскоро Той се е интересувал живо какво мислите върху това или това. От мнението ви за международните проблеми до мнението ви дали е избрал подобаваща вратовръзка за костюма си. Вашето мнение и преценка са били значими за Него. А откакто към този момент не се интересува от тях, евентуално в най-скоро време ще изиска и разлъка.

Критикува ви за всичко

 Скандал

Дали ще е във връзка метода ви на обличане, метода ви на държание или пък просто тъй като през днешния ден не сте толкоз усмихната, колкото Той желае, значимото е да ви подлага на критика. Защото към този момент не ви намира за толкоз очарователна и счита, че е настъпил краят на връзката ви.

Не крои общи бъдещи проекти

Тук незабавно ще си помислите, че намекваме за това, че Той не прави намек за брак или пък за основаване на семейство. В това отношение мъжете са много страхливи и не би трябвало да ги съдите. Дайте им време за осъзнаване на по-сериозните стъпки във връзката ви.

Но в случай че Той престане да възнамерява каквото и да е с вас - отмора на море, излет на планина, уикенд в някой СПА хотел или просто някоя сантиментална вечеря, то тогава това е сигурен симптом, че не възнамерява нищо, тъй като не вижда никакво бъдеще за връзката ви и най-вероятно към този момент желае да се разделите.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР