Съдържание:Летни прически за моретоШирока шапкаМорска нимфаИгрива лятна опашкаПлажни романтични плиткиНаполовина

...
Съдържание:Летни прически за моретоШирока шапкаМорска нимфаИгрива лятна опашкаПлажни романтични плиткиНаполовина
Коментари Харесай

Летни прически за морето

Съдържание:

Летни прически за моретоШирока шапкаМорска нимфаИгрива лятна опашкаПлажни сантиментални плиткиНаполовина гореСтегнат кокНебрежни къдрициЕкзотичен и приказен шал  Летни прически за морето ‹›  Козметична чанта-органайзер за пътешестване Препоръчано за теб:Козметична чанта-органайзер за пътуване35.00 лева.Виж ››

Ако към този момент планирате лятната си отмора и чакате с неспокойствие морските завършения, значи е време да помислите и за вашата прическа, която да ви трансформира в плажна русалка. При избора е значимо да се водите от няколко фактора, като да вземем за пример улеснение и лекост на поддръжката на косата, защото въпреки всичко надали на плажа ще ви се желае да се занимавате с това. Изберете универсални прически, които са освен настоящи, само че и отиват на формата на лицето ви.

Когато избирате прическа за лятото, вземете поради няколко значими неща:

- елементарност и улеснение - стайлингът не би трябвало да лишава доста време и усилия;

- минималното количество стилизиращи продукти;

- лекост и независимост. Не се опитвайте да изградите комплицирано произведение на фризьорското изкуство на главата си. Небрежността е по-подходяща във връзка с плажните прически;

- използвайте аксесоари за коса, които няма да ви попречат да носите шапка на плажа;

- не мийте косата си директно преди да посетите плажа. Причината за това е, че шампоаните съдържат съставки, които отслабват косата и отмиват защитния филм, който я защищава от слънцето и солена вода;

- погрижете се за здравето на косата си, защото в противоположен случай гривата ви ще стане тънка, чуплива и суха. Около месец преди мечтаната морска почивка, започнете да миете косата си със специфични шампоани с надпис Sun Care. Те съдържат комплекс от разнообразни масла и SPF съставни елементи, които задържат влага вътре в косъма и образуват тъничък дишащ филм върху него.

Летни прически за морето

Ако си падате по безгрижния и леко нехаен жанр, значи тези страхотни и лесни летни прически за морето са най-хубавия избор за вас. С тях ще изглеждате приказно даже на плажа.

Широка шапка

 Прически за лятото

Ако не сте съумели да измиете косата си преди плаж, просто прибавете обичаната плажна шапка.

Морска русалка

Това е може би една от най-универсалните прически за лятната отмора. Просто прибавете малко стилизиращ артикул с резултат на мокра коса и към този момент няма да се притеснявате, че откакто изсъхне, гривата ви ще стърчи на всички страни. Това е и обичаната прическа на доста холивудски звезди през днешния ден, тъй че самоуверено може да се каже, че е освен съвременна, само че и доста женствена.

Игрива лятна опашка

Просто вържете косата си високо или си направи ниска конска опашка и воала, към този момент имате необикновено комфортна прическа за плажа. Тя е обичана на множе дами по света. За многообразие може да оставите два нежни кичура начело.

Плажни сантиментални плитки

 Морски прически

Те са безконечната класика и с тази прическа няма да сгрешите, тъй като косата ще остане прибрана даже след през целия ден летни завършения на плажа. Можете да опитате както по-хлабавите, по този начин и по-стегнатите плитки.

Наполовина горе

Просто вържете част от косата си, която ви пречи, на висока опашка, а другата дано се вее свободно. Може да добавите още веднъж малко стилизиращ артикул с влажен резултат.

Стегнат кок

Вечната класика е високият кок. С него ще можете да откриете всички красиви черти на лицето си, само че и да приберете косата, с цел да не пречи по време на вашите морски завършения.

Небрежни къдрици

 Прически за морето

Дори да имате права коса, солената вода може да придаде леко небрежни и сантиментални къдрици на гривата ви. Също по този начин може да приберете част от косата си фибичка, оставяйки два кичура начело, които да придадат изключително обаяние на прическата.

Екзотичен и приказен шал

Последното ни лятно предложение за прическа за морето е също толкоз елементарно, само че пък е извънредно ефектно. С помощта на шал ще можете да се преобразите в принцеса от арабските приказки, само че и да предпазите косата си от нападателните и нездравословните ултравиолетови лъчи.

Ето че даже и с най-малко старания от ваша страна, можете да се преобразите и да изглеждате приказно по време на лятната си отмора. Експериментирайте и опитвайте разнообразни разновидности, добавяйки нотка сексапил и лукс към всеки плажен облик.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР