Съдържание:Идеи за подаръци на учителкаКнига или луксозен тефтерСкъпа химикалкаМоден аксесоарПроизведение

...
Съдържание:Идеи за подаръци на учителкаКнига или луксозен тефтерСкъпа химикалкаМоден аксесоарПроизведение
Коментари Харесай

Какво да подаря на учителката

Съдържание:

Идеи за дарове на учителкаКнига или първокласен тефтерСкъпа химикалкаМоден аксесоарПроизведение на изкуствотоВаучер за релакс  Какво да подаря на учителката

Когато избираме подарък за родители, гадже, другари и други близки хора, рядко изпитваме усложнение във връзка с това кой да е той. Но има моменти, в които ни се желае да намерим подарък за обичаната си учителка, което си е същинско предизвикателство.

На 5 октомври светът означаваме интернационалния ден на учителя, което си е мотив да подарите с изключение на цвете, а и освен това на тези, които се пробва да ни дадат познание и образование.

Какво би я зарадвало и какво би било уместно за човек с сходна специалност?

Идеи за дарове на учителка

Книга или първокласен бележник

 Подарък за учителки

Може би си спомняте времето, когато книгите костваха стотинки. Днес обаче това напълно не е по този начин и новите книги или пък тези, които са първокласно издание, са си същински разкош за множеството преподаватели. А едва ли има учител, който да не обича да чете.

Естествено, едва ли ще знаете по какъв тип художествена литература си " пада " учителката, която желаете прелестно да изненадате. Поради тази причина е по-добре да заложите не на последните издадени романи, а на книга, която е първокласно издание.

Така да вземем за пример в случай че подаръкът е предопределен за учителка по британски език, то можете да ѝ подарите първокласно издание на последния публикуван речник по британски език, в който са включени всички нови промени. А за учителка по химия едва ли би имало по-подходящ подарък от първокласен бележник с Менделеевата таблица на корицата.

Скъпа писалка

Независимо по какъв предмет преподава учителката, на която желаете да подарите нещо, тя сигурно употребява непрестанно писалка в всекидневието си. Няма ли тогава да е чудесна концепция да ѝ подарите точно писалка, само че стилна, изискана, маркова и скъпа? По мотив последното, имайте поради, че цените на сходни писалки нормално за от 60 лева нагоре.

 Дамска чанта за подарък на учителката

Моден аксесоар

Шал, портфейл, дамска чанта и колан са превъзходен подарък за жена, която е учител. Без никакво значение по какъв предмет ви преподава. Това са всеки положителни хрумвания за подарък на учителка.

Произведение на изкуството

Картина, текстилно пано или пък статуетка са също доста подобаващ подарък за учителка. Може би тук е моментът да ви напомним, че совата е знак на познанието и мъдростта.

Ваучер за релакс

Нарочно го изписахме по този начин, тъй като ваучерът за релакс може да значи доста неща - СПА процедури, разтривки и така нататък Глезотийки, на които всеки човек, без значение дали е преподавател или не, би се зарадвал. Ако пък въпросната учителка е по история или пък учител по география, можете да ѝ извършите подарък ваучер за съобразена с специалността на учителката екскурзия.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР