С водосвет започна подготовката на "Ботев" /Враца/ за новия сезон

...
С водосвет започна подготовката на "Ботев" /Враца/ за новия сезон
Коментари Харесай

Ботев /Враца/ започна подготовка с 14 футболисти /снимки/

С водосвет стартира подготовката на "Ботев " /Враца/ за новия сезон в Първа лига. Председателят на УС на клуба Калин Каменов и целият треньорски щаб показаха оптимизъм за още по-добро показване в идната акция.
В първата подготовка се включиха единствено 14 футболисти, като техният брой ще се усили до края на седмицата. 12 от тях са от "старите пушки ", с които клубът резервира и затвърди мястото си в Първа лига. В редиците е и юношата на "Ботев " /Враца/ от U17 – вратарят Денис Йонков. На проби в тима е Симеон Вешев. 24-годишният халф е кадър на ДЮШ на "Чавдар " /Етрополе/, като за последно игра в "Банско ".
Кметът на Враца Калин Каменов поздрави момчетата, като им пожела здраве, по-малко травми и картони, както и място в Топ 6 на Първа лига през сегашния сезон.
"С гръбнака на тима, който запазихме, селекцията, която вършим сега, и самочувствието, което натрупахте през миналия сезон, съм убеден, че следващата година ще се преборите за място в Топ 6. "
Тържествен водосвет за триумфи през сезона отслужи отец Галин, който също пожела на момчетата да бъдат здраве и благополучни на терена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР