С удоволствие бих се изправил в дебат с хора, които

...
С удоволствие бих се изправил в дебат с хора, които
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Няма какво да си кажем с Мангъров и Чорбанов

" С наслаждение бих се изправил в спор с хора, които държат високо науката в ръцете, които са приели медицината в сърцето и са подготвени да спорят с медицински термини. С тези, които са изгубили от дълго време борбата си с науката и тя ги е победила, потвърдено във времето, смятам, че няма какво да си кажем ".

Това съобщи здравният министър Костадин Ангелов по отношение на опцията да излезе на спор с доцент Атанас Мангъров и проф. Андрей Чорбанов като водачи на партийни листи във Велико Търново и Варна.

" Искам всички жители да не се опасяват и да отидат да гласоподават на 4 април. Ние имаме уговорката да създадем тези избори безвредни. Ще го реализираме с разсъдък, с извънредно мощна мотивация да дадем всичко от себе си, с цел да могат хората да гласоподават умерено ", съобщи във Велико Търново лидерът на листата на ГЕРБ.

" Има доста позволени неточности, само че има и доста направени неща. Няма човек който да работи и да не бърка, мъдростта е в старите хора, ще си приказваме с тях. Ще почерпим от тая мъдрост и ще се опитаме да я предадем на младите. Ще се опитаме да чуем това, което те желаят, и да изправим това, което сме сбъркали ", сподели проф. Ангелов.

" Изходът към сегашния миг е един едниствен и това е имунизацията. Ваксината е онази бариера, която стои сред хората и сред епидемията ", сподели проф.Ангелов.

" Няма да разреша, която и да е компания производител, колкото и мощна да е тя, даже и за секунда да си намерения, че може да подценява българските ползи ", добави министърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР