С цел подпомагане на българските експортно ориентирани компании да изнасят

...
С цел подпомагане на българските експортно ориентирани компании да изнасят
Коментари Харесай

Китай и България засилват бизнес отношенията си

С цел подкрепяне на българските експортно насочени компании да изнасят на непознати пазари, Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия, Службата по комерсиално стопански връзки в Шанхай и Alibaba ще проведат уебинар. Целта е да бъдат засилени бизнес връзките сред двете страни. 

На събитието ще бъдат показани опциите, които платформата Alibaba.com дава и метода, по който българските компании биха могли да се възползват от тях за увеличение на износа на непознати пазари.

Събитието ще бъде публично намерено от изпълнителния шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия Бойко Таков, а  Франк Пан – Country Manager for Bulgaria от Alibaba.com, ще направи специфична презентация за опциите на платформата.

Alibaba e най-голямата платформа за електронна търговия на компанията майка Alibaba Group. В последните години политиката на компанията е ориентирана към това да разширят листата на доставчиците си от разнообразни страни, като целят да трансфорат Alibabа.com в съществена платформа за намиране на снабдители на световно равнище.

Един от главните сегменти като пазарен дял на платформата е Хранително-вкусовата индустрия и земеделските артикули, измежду които са етеричните масла и флоралните води.

" В тази връзка, се планува този бранш да е фокусът на уебинара, без това да е ограничаващо за компании от други браншове ", означават от организацията за дребни и междинни предприятия. 

Онлай срещата ще се организира от 10:00 ч. българско време на 11 ноември.

Работният език на уебинара ще бъде британски и ще се организира в платформата за
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР