С традиционен водосвет за здраве представителният отбор на Пирин (Благоевград)

...
С традиционен водосвет за здраве представителният отбор на Пирин (Благоевград)
Коментари Харесай

Христо Янев: На Пирин му предстои тежка битка за оставане

С обичаен водосвет за здраве представителният тим на Пирин (Благоевград) излезе за първа подготовка от зимната подготовка под управлението на старши треньора Христо Янев.

Пред публицисти Янев сподели, че стартира заниманията с наличните футболисти, а измененията ще станат ясни след това. " Разговаряме с доста футболисти, желаеме да забележим такива, на които сме се срещнали с качествата им, само че желаеме да забележим тук по какъв начин ще се включат в тима и ще взимаме решение на база това, което е най-хубавото за клуба. ", уточни старши треньорът на " орлетата ".

" Очаквам да бъде доста тежка борба за това ние да останем в Първа лига, чакам не всичко да върви без спънки, само че съм тук с цел да работя, с цел да се оправям с тези компликации и на база тези компликации да вземаме решения, които са положителни за клуба. ", разяснява Христо Янев.

" Промените на този стадий са това, което се случи още през миналата година ", сподели Янев, визирайки Емил Янчев, Китан Василев, Николай Бодуров, Станислав Костов и Юлиян Попев, за които от клуба показаха, че " няма да разчитат ".

Привличането на нови попълнения, които да станат част от Пирин Благоевград, ще бъде въз основата качества и финансови параметри, като " съгласно това ще създадем селекция, която да е потребна за тима ", уточни Христо Янев.

Подготовката на отбора ще стартира в Благоевград. Съставът ще тренира в клубната си база, където съгласно старши треньора има всичко належащо за осъществяване на естествена подготовката. " Ако времето е положително, ще използваме всичко, което имаме като база тук, в случай че не - по-късно ще се съобразим и може да отидем на лагер. ", уточни Янев.

Предстоят пет контроли, стана ясно още на брифинга, като ще бъдат оповестени в допълнение датите, часове и противници. Подготовката на клуба стартира с всички футболисти, в това число и тези с травми. " Надявам се тяхното положение да е положително, да проведат естествена подготовка с тима - първо е значимо за тях, второ е значимо за мен да знам с какъв брой футболисти ще разполагам за старта на шампионата. ", сподели още старши треньорът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР