С тегло 127 килограма жителка на английския град Стокпорт свали

...
С тегло 127 килограма жителка на английския град Стокпорт свали
Коментари Харесай

127-килограмова жена свали 38 килограма, няма да повярвате как

С тегло 127 кг жителка на британския град Стокпорт смъкна 38 кг с помощта на постоянното хранене. За нея описа The Mirror.

38-годишната здравна сестра Кимбърли Хемптън дълго време страдала от проблем с преяждането. След раждането на щерка си тя постоянно консумирала нездравословното бързо хранене. Не могла да се ограничи с един пакет чипс или един шоколад и изяждала 3-4 пакета едновременно. В последна сметка тежестта й доближи 127 кг.

Жената решила да промени метода си на живот, с цел да отслабне. Детето се трансформира в мотивация за нея: тя искаше да може да тича с момичето, когато то порасне.
В никакъв случай не взимайте болкоуспокояващо, в случай че усетите това, рисково е
Парацетамолът е едно от най-достъпните и известни болкоуспокояващи средства, което оказва помощ при главоболие, зъбобол, мускулни болки и по...
Прочети повече
Месец след раждането, Хемптън се причисли към група за намаляване. Тя изцяло промени диетата си и стартира да тича в свободното си време. „ Сега постоянно закусвам, тъй като разбрах, че в случай че пропусна закуската, тогава до 11 часа сутринта хапвам нещо, което не би трябвало “, изясни англичанката.

Тя стартира да се храни три пъти дневно и заради това към този момент няма потребност от закуски. „ Ако имам лека закуска, тогава предпочитам верните артикули “, сподели Хамптън.

В резултат англичанката съумя да смъкна 38 кг. Тя е доста удовлетворена от себе си и не се разпознава от старите фотоси.

По-рано беше обявено за 80-килограмова жителка на индийската столица град Делхи, която отслабна с 25 кг за година и 10 месеца с помощта на вярното хранене. Тя се причисли към фитнес общността, стартира да брои калории и да прави всекидневни тренировки.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР