Кери Катона разкри, че отново ще лежи под ножа за

...
Кери Катона разкри, че отново ще лежи под ножа за
Коментари Харесай

Реброто на Кери Катона е премахнато, за да направи нов нос в ужасяваща операция

Кери Катона разкри, че още веднъж ще лежи под ножа за интервенция на носа и с цел да го направи, ще в профил част от реброто си.

43-годишната някогашна певица на Atomic Kitten в никакъв случай не се е свенила от козметичните интервенции и последната й ще значи, че ще се възвръща известно време. Майката на пет деца по-рано призна, че се нуждае от осемчасова интервенция на носа, с цел да поправи огромни вреди, породени от години приложимост на кокаин.

В последната си колона Кери призна, че идната й интервенция ще бъде огромна.. Телевизионната звезда сподели: „ Чакам дата от Pall Mall за реконструктивната интервенция, от която се нуждая за носа си, заради предходна корист с кокаин през нейните 20 години. Те ще употребяват парче кост от реброто ми, с цел да поправят Надяваме се, че това ще стане всеки ден. "

В Instagram във вторник Кери разкри, че си е направила интервенция на носа, като описа в детайли по какъв начин работи ужасната и изтощителна процедура. Кери сподели на почитателите си, че нейният козметичен хиру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР