С повече от 14 милиарда посещения между септември 2022 г.

...
С повече от 14 милиарда посещения между септември 2022 г.
Коментари Харесай

Най-популярните инструменти с изкуствен интелект за 2023 г.

С повече от 14 милиарда визити сред септември 2022 година и август 2023 година ChatGPT е най-популярният генеративен инструмент за изкуствен интелект в света.

Това са изводите от, представени от CNBC.

Writerbuddy проучва над 3000 инструмента за изкуствен интелект благодарение на SEMrush, известен програмен продукт, с цел да дефинира най-използваните принадлежности през годината.

Общо 50-те най-популярни инструмента са записали над 24 милиарда визити, множеството от които са били от консуматори мъже.

Ето и 10-те най-популярни принадлежности за изкуствен интелект съгласно класацията:

1. ChatGPT

2. Character.ai

3. Quillbot

4. Midjourney

5. Hugging Face

6. Bard

7. NovelAI

8. Capcut

9. Janitor AI

10. Civitai

ChatGPT си завоюва доста негативи през годината – от трусовете около управлението на Сам Алтман до евентуално нездравословни разработки в региона на изкуствения разсъдък. Но все пак, потребителите не престават да употребяват генеративния инструмент.

Другите генеративни принадлежности в класацията, като Bard и Quillbot на Гугъл към момента не са придобили известността на чатбота на Open AI, означават създателите на класацията.

Ако употребявате AI единствено за забавление, може би пропускате опцията да печелите пари, без да имате влиятелна работа или тапия за висше обучение, съгласно Сюзън Гонзалес, създател и основен изпълнителен шеф на AIandYou, организация с нестопанска цел, която преподава умения за работа с AI на хора от маргинализирани общности.

Да речем, че работите на свободна процедура или сте притежател на дребен бизнес.

Инструментите на AI могат " да оказват помощ за възстановяване на вашия бизнес, възстановяване на ръководството на активи, разбор на държанието на клиентите или приемане на конкурентна информация ", сподели Гонзалес пред CNBC.

" Малките предприятия могат да употребяват инструментите на AI, с цел да насочат по-ефективно своите маркетингови и рекламни старания... Те могат да разпознават нови благоприятни условия за доходи ", добавя тя.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР