С постановление на прокурор в Окръжната прокуратура във Варна е

...
С постановление на прокурор в Окръжната прокуратура във Варна е
Коментари Харесай

Наркозависим рецидивист нападна лекар и го ограби

С разпореждане на прокурор в Окръжната прокуратура във Варна е бил арестуван 29-годишният Милен Б., който е с повдигнато обвиняване за обир, представляващ рисков рецидив – закононарушение по член 199, алинея 1, т. 4 от Наказателния кодекс, оповестяват от прокуратурата. В събота обвиненият е влезнал в незабавния кабинет на факултета по дентална медицина на Медицинския университет във Варна. Със мощ от дежурния доктор бил лишен мобилен телефон и портфейл със 190 лв.. След грабежа причинителят избягал. Задържан е по-късно от ограбения доктор и варненци, които му се притекли на помощ. Вещите и парите са върнати на ограбения доктор.

29-годишният мъж е направил грабежа в периода на условно предварителното му освобождение от пандиза, където изтърпявал наказване за същото закононарушение. Мъжът е неведнъж осъждан, наркозависим и нападателен.

Утре Окръжната прокуратура във Варна ще внесе във Варненския областен съд искане за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на Милен Б.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР