С поред швейцарско-шведската компания, Terra 360 “гарантира най-бързото зареждане на

...
С поред швейцарско-шведската компания, Terra 360 “гарантира най-бързото зареждане на
Коментари Харесай

Най-бързата зарядна станция в света „пълни” за 15 минути

С подред швейцарско-шведската компания, Terra 360 “гарантира най-бързото зареждане на пазара.” ABB твърди, че ултра бързата зарядна станция може да зареди ток за 100 км пробег за под 3 минути, а цялостното зареждане лишава под 15 мин.

Новата зарядна станция е с модулен дизайн и употребява динамично систематизиране на мощността, което й разрешава да зарежда до 4 автомобила по едно и също време. Тя е подобаваща също за зареждане на ванове и камиони, което я прави подобаваща за зареждане на автопаркове.

Terra 360 ще се предлага в Европа от края на 2021 година, а в Съединени американски щати, Латинска Америка и Азия от 2022 година

През април ABB показа третото потомство на своята бързозарядна станция Terra HP (High Power). От второто потомство на тази станция има над 2500 съоръжения, а третото потомство може да зарежда с мощ до 350 kW и 500 А, или два автомобила по едно и също време със 165 kW и 375 А.

Компанията АВВ е със 130-годишна история, като на пазара за е-мобилност влиза през 2010 година До този миг тя е известна с промишлените си роботи в доста фабрики, в това число Porsche. След 2010 година до през днешния ден компанията е продала над 460 00 зарядни станции за електрически автомобили на 88 пазара по света. Интересното е, че компанията създава и технология с горивни кафези за огромни кораби.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от и.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в.



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР