С помощта на мед и лимон можете лесно да отслабнете

...
С помощта на мед и лимон можете лесно да отслабнете
Коментари Харесай

Мед и лимон за отслабване

С помощта на мед и лимон можете елементарно да отслабнете и да изглеждате по-добре, защото тези два продукта подаряват на кожата блестящ юношески тип.

Медът е по-калоричен от захарта, само че той съдържа 22 потребни аминокиселини, огромно количество потребни минерали и витамини, които ще ви оказват помощ в битката с непотребните килограми.

Всяка заран след ставане изпивайте примес от топла преварена вода с мед и лимон. Медът се прибавя, когато водата поизстине, тъй като в горещата вода се губят доста от потребните му свойства.

Лимоновият сок се долива на усет, от няколко капки до половин чаша. Медът в композиция с лимоновия сок спомага за изхвърлянето на непотребните мазнини.

 Мед и лимон за намаляване

А в случай че добавите към напитката и канела, това ще ви помогне да се справите с натрупванията от мазнинки. Винаги пийте тази примес на гладно, с цел да подейства.

През деня, когато усетите, че ви се яде сладко, още веднъж изпийте една чаша вода с мед и лимон. Това ще залъже апетита ви за сладко, който постоянно е провокиран от стресови обстановки.

Вечер преди хранене също изпийте една чаша от медената напитка. Основно предписание е тази напитка да се изпива на екс, тогава действието й е мощно.

За да се усвои добре медът от организма, след изпиването на медената вода е добре да се движите интензивно – да спортувате, да изчистите стаята, да се разноските.

Така се форсира обмяната на веществата и организмът по-лесно и бързо се почиства от мастните натрупвания. Медената напитка с лимон е подобаваща единствено за хора, които нямат алергия към меда.

С помощта на медено-лимоновата напитка се засилва усвояването на мазнините, което пречи на натрупването им. Медът спомага за прочистването на стомаха.

Медът в композиция с лимон оказва помощ за понижаване от потребността за сладко и насища организма с въглехидрати. Той се усвоява добре от тялото и спомага за положителното храносмилане.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР