С опасност за живота остава 62-годишната френска гражданка, която пострада

...
С опасност за живота остава 62-годишната френска гражданка, която пострада
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 26 септември


С заплаха за живота остава 62-годишната френска гражданка, която пострада в тежката злополука на Околовръстното в София. Тя е в болница " Св. Анна " със строшен таз, фрактура на гръбнака и черепно-мозъчна контузия.

39-годишния Димитър Любенов е карал пийнал и дрогиран, демонстрираха резултатите от тестванията му. Според проверяващите той е приел кокаин директно преди да се качи на спортната си кола, тъй като той е опиат, който бързо се разгражда в организма.

6 партии прескачат прага за влизане в идващото Народно заседание, демонстрира новото национално изследване на „ Маркет ЛИНКС “, финансирано и осъществено взаимно от bTV и организацията.

То е извършено измежду 1024 лица над 18 година в страната, в интервала 17 – 23 септември по методите на пряко-лично изявление и онлайн анкета.

Първи са от ГЕРБ-СДС с 23,7%. Разликата с вторите – „ Продължаваме промяната “ (16,9%), е повече от 6 пункта. Следват Движение за права и свободи с дял от 12,3%. Българска социалистическа партия събира 9,9% от гласуващите. „ Възраждане “ е на 5-та позиция с 8,7%. Последната партия, която прескача прага за 48-ия парламент, е „ Демократична България “ с резултат 7,8%.

Спаси София популяризира през днешния ден фотоси и видео, на които ясно се вижда, че единствено седмица след края на ремонта на жълтите павета, още веднъж е време за ремонт на ремонта.

„ За нас е шокиращо, че ремонтът за 17 млн. лева устоя едвам седмица. Шокиращо е, че в самия център на София се позволява сходно отношение към един от знаците на нашия град и предпазено културно завещание. “, съобщи Андрей Зографски от организацията.

Припомняме ви, че ремонтът на жълтите павета е част от плана за изцяло възобновяване на централната градска част на София. По същия план през последните години бяха ремонтирани ул. „ Граф Игнатиев “ и градинката при църквата Св. Седмочисленици, които също провокираха бурни публични реакции поради ниското качество на ремонтите работи.

Един месец виждам кой ли не да изяснява едни доста красиви фрази... животът ми мина в това да ги понасям тия дърти мутри – от 90-те години ги виждам, в този момент към този момент ги виждам с костюми по какъв начин изясняват, че би трябвало да има непоклатимост. Искам да ги разкарам, ето това ме задържа в политиката. Това съобщи в ефира на " Лице в лице " по bTV претендентът за народен представител от " Продължаваме промяната " Христо Петров – Ицо Хазарта.

,,За мен това е мръсната машина, която съществува от много време, повече от 30 години, и тя работи. И тя е това, което прави нашата страна друга от другите европейски страни, на които желаеме да приличаме най-малко малко'', добави Петров.

Служебното държавно управление позволява на АЕЦ " Козлодуй " и на Националната електрическа компания да продължат да извършват договорите по публични поръчки и рамкови съглашения с съветски компании.

Решението за изключване от глобите на Европейската комисия, държавното управление обосновава с дерогация за България по регламента, с който са наложени ограничавания на Русия поради войната в Украйна, заяви БНР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР