С опасност за живота остава 62-годишната френска гражданка, която пострада

...
С опасност за живота остава 62-годишната френска гражданка, която пострада
Коментари Харесай

Полицайка се кикотела с виновника за тежката катастрофа на Околовръстното

С заплаха за живота остава 62-годишната френска гражданка, която пострада в тежката злополука на Околовръстното в София. Тя е в болница " Св. Анна " със строшен таз, фрактура на гръбнака и черепно-мозъчна контузия.

39-годишния Димитър Любенов е карал пийнал и дрогиран, демонстрираха резултатите от тестванията му. Според проверяващите той е приел кокаин директно преди да се качи на спортната си кола, тъй като той е опиат, който бързо се разгражда в организма.

Свидетели на злополуката на Околовръстното на София, при която почина френски жител, настояват, че е имало явна непосредственост сред арестувания водач и служителка на полицията, която участвала на местопроизшествието.
`Полицайка

" Направи усещане онази вечер едно непочтено държание на чиновник на Министерство на вътрешните работи от " Охранителна полиция ". Тя беше в неестествена непосредственост с причинителя на закононарушението и неговия съучастник - подсмиване, физически контакт посредством потупване, фамилиарничене и като цяло непочтено държание на еднообразен чиновник, което уронва престижа на многото почтени работещи чиновници в Министерство на вътрешните работи. Бих споделила, че извънредно доста прилича случая " Семерджиев " - като тамошната полицайка ", показа видяното пред Bulgaria ON AIR Биляна Борисова.

От прокуратурата дадоха отговор, че на този стадий нямат данни за " полицейски чадър " над арестувания.

" Видях, че причинителят дава една дребна раница на съдружника си. Куфар не съм видяла. Видях, че има хора, които претърсват колата ", добави Биляна.

Сътрудникът на Любенов отхвърли коментар, с претекста, че има доста работа.

Чака се автотехническата експертиза, която да откри с каква скорост е карал Любенов. Той е арестуван за 72 часа.

Очаква се на следващия ден съдът да реши дали да остави Любенов в ареста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР