С нов и по-инфекциозен вариант на коронавируса, който обхваща Калифорния,

...
С нов и по-инфекциозен вариант на коронавируса, който обхваща Калифорния,
Коментари Харесай

Бум на COVID-19 в затвор в Калифорния

С нов и по-инфекциозен вид на ковид, който обгръща Калифорния, юристи, представляващи пандизчии, споделят, че нарушаванията на здравните заповеди от чиновниците на затвора рискуват повтаряне на огнищата, които убиха десетки през първата година от пандемията. За това предизвести АП.

Последните статистически данни демонстрират, че огромен % от чиновниците, които би трябвало да бъдат тествани два пъти седмично, не го вършат и множеството не са изправени пред никакви последици.

Служителите от пандизите споделят, че актуализират тези числа, но към момента не са дали нови данни.

Длъжностните лица краткотрайно стопират приема в държавния затвор Васко в долината Сан Хоакин, където през последните две седмици е имало повече от 150 нови инфекции. От понеделник чиновниците споделят, че затворниците в целия щат би трябвало да бъдат изцяло имунизирани, с цел да имат персонални или фамилни визити, в случай че не са одобрили религиозни или медицински изключения.

Действията идват с повишаването на новите случаи в Калифорния, а специалистите предвиждат последователно увеличение на хоспитализациите и приемите в интензивно лекуване през идващия месец.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР