С настъпването на всяка следваща година това, което си пожелаваме,

...
С настъпването на всяка следваща година това, което си пожелаваме,
Коментари Харесай

За какво е успешна годината на Змията

С настъпването на всяка последваща година това, което си пожелаваме, е да имаме повече здраве и триумф. Всъщност какъвто и да е триумфът – той носи същинско благополучие и задоволство. Сега сме в годината на змията – едно животно, което е много хитро и подло, даже рисково, само че значи ли това, че и годината ще е такава? Очакват ли ни триумфи в общ проект и в случай че да, то какви ще бъдат те?

Изключително значително предписание в тази година е да вървим по разпоредбите – никакви заобиколни пътища или прескачане на правила. Змията е много прецизна в това отношение и сходно държание по никакъв начин няма да й се хареса.

Ето по какъв начин стоят нещата с триумфа – в професионален проект ще има триумфи, само че единствено, в случай че през миналата година сте работили честно и почтено. В случай, че сте прескочили едно две правила или сте позволили дребни неточности, за които не си е коствало да се връщате обратно, то през годината на змията ще ви се наложи да се върнете. Няма никакъв късмет да постигнете триумф по сходен метод.

 Китайски зодии

Най-много триумф ще има в следните няколко проекта – теоретичен, изкуство. Изобщо като цяло, тези от вас, които се занимават с интелектуална активност ще жънат триумфи и ще се радват на положително внимание през тази година.

Успехът ще бъде на страната на честните хора, тези които се борят настойчиво и реализират цели единствено със лични старания. И в случай че можем да създадем нещо тъкмо в този миг, то евентуално за всеки от нас ще бъде, да се помолим предсказанията на звездите да се осъществен. Но дано не се заблуждаваме – ще има компликации, триумфите ще изискват време, даже ще се наложи да се вършат тежки избори.

Най-важното през 2013 година, с цел да постигнете триумфи, е да бъдете доста упорити и работливи. Накрая ще се чувствате доста изтощени, само че пред себе си ще имате реализирана цел и то напълно почтено и самичък посредством работа.

Опитвайте се да пестите финансите си, тъй като змията не обича разхищението. Не се впускайте в безразсъдно харчене на пари. Ако имате фантазия, може би тъкмо тази е годината за нейното осъществяване – бъдете смели и рационални.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР