С наближаването на следващата година започваме все повече да вярваме

...
С наближаването на следващата година започваме все повече да вярваме
Коментари Харесай

Зодиите, които ще срещнат любовта тази зима

С наближаването на идната година започваме от ден на ден да имаме вяра в чудеса и да чакаме приятни дарове от ориста. За някои представители на зодиакалния кръг студените зимни месеци ще бъдат в действителност вълшебни и изключително сполучливи за сантиментални връзки, написа bgonair.bg.

Рак

Дълго време Раците усещаха вътрешна празнина и самотност. Въпреки присъщия ви оптимизъм, към този момент можете да спрете да се надявате на красива любовна история и да спрете да се пробвате да измененията нещо в живота си. Началото на зимата ще бъде доста удобен интервал за обещаващи инициативи и съдбоносни запознанства.

Може неправилно да мислите, че не сте подготвени за връзка. Ако можете да загърбите ненужните подозрения и песимизъм, любовта няма да ви накара да чакате. Във вашето обграждане ще се появят хора, които с всички сили ще се опитат да завоюват благоволението ви, да ви извърнат внимание и да ви поддържат. Ще погледнете с различен взор на познати, които ще се отворят пред вас от нови страни. Може би вашата сродна душа постоянно е била някъде наоколо, само че вие не сте я забелязали. Отношенията, зародили тази зима, дават обещание да станат щастливи и обещаващи. От своя страна би трябвало да успокоите прекомерната емоционалност и да си позволите да се влюбите.

Везни

Грандиозни промени чакат Везните през зимата. Идва време за прочувствено доближаване и радостни запознанства. Везните се зареждат с позитивна сила, когато им се възхищават, вършат похвали, хвалят, а през зимата вие ще го усетите в цялостна степен. Някои събития ще ви накарат съществено да преразгледате възгледите и убежденията си по отношение на значими за вас хора и обстановки. На хоризонта на вашата орис ще се появи човек, който може радикално да промени живота ви.

Обичате да споделяте силата си с обичаните хора, да инвестирате във връзки, тъй че новата обич ще ви въодушеви и извърши с радостни страсти. Ако към този момент сте във връзка, тогава в близко бъдеще те ще преминат на по-сериозно равнище. Възможен е брак или годеж. Семейните Везни могат да научат вести за увеличение на фамилията.

Зимните месеци ще донесат главозамайващи промени в живота ви. Досадното еднообразие, което всяваше потиснатост и отчаяние, ще отмине, тъй че няма да скучаете. Бъдете подготвени за смяна и не позволявайте на подозрението да ви управлява.

Водолей

Може би Водолеите към този момент са привикнали със статуса на необвързани, само че тази зима ще би трябвало да се сбогуват изцяло с него. Не бързате да променяте нещо в нормалния си метод на живот, само че съдбовната среща ще се случи бързо и ненадейно и ще промени всичките ви проекти. Не се вкопчвайте в предишното, тогава може да пропуснете шанса да изградите щастлива връзка.

Тя ще ви донесе доста приятни страсти, сантиментални срещи, трепетни и вълнуващи прекарвания. Пренебрегвайте условностите и градете любовта си въз основа на това, което е комфортно единствено за вас и вашия сътрудник. Не се опасявайте да вършиме неточности и се доверявайте на хората към вас. Тази зима имате всички шансове да изградите щастлива и хармонична връзка, в случай че вътрешно се подготвите за това.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР