С края на годината, неизбежно си задаваме няколко основни въпроса.

...
С края на годината, неизбежно си задаваме няколко основни въпроса.
Коментари Харесай

Направи си равносметка за годината

С края на годината, неизбежно си задаваме няколко съществени въпроса. Какво постигнахме през миналата година, каква беше тя, изпълнихме ли набелязаните цели и какво не успяхме да създадем...класически въпроси, които няма по какъв начин да не си зададем в края на декември. Най-често женският лист наподобява по този начин:

През тази година ще спра цигарите или най-малко доста ще ги понижа...
През тази година ще смъква тези 10 килограма веднъж за постоянно...
През тази година ще се занимавам единствено с перспективни, симпатични и умни мъже. Край с льольовците, край с играчите, край с несериозните лигльовци.
През тази година ще потегли на фитнес и ще няма да спирам да вървя от самото начало.
През тази година ще се усмихвам повече и няма да се нервирам за нелепости.
През тази година ще желая нарастване на заплатата.

Ако и твоят лист е сходен, това е напълно обикновено. Ако осъзнаеш обаче, че не си изпълнила и половината от обещаното, няма по какъв начин да не се депресираш. За да не се стига до там, за следващата година си направи по-облекчен лист. Например си обещай да свалиш 5, а не 10 кг, не си обещавай да намериш съвършения мъж и никога да спреш цигарите. Тогава шансът да не изпълниш обещанията в листата е доста дребен, а даже и да стане, разочарованието няма да е толкоз огромно. И в случай че си осъзнала, че имаш няколко неща, които не си изпълнила, не се хвърляй да ги правиш в този момент, в дребното оставащо време до края на годината. Просто се помири и остави листата настрани, а следващата година ще е по-успешен. 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР