Приятелката на Джовани Перниче, Моли Браун, блесна със златна лента

...
Приятелката на Джовани Перниче, Моли Браун, блесна със златна лента
Коментари Харесай

Приятелката на Джовани Перниче беше забелязана със златна лента на безименния пръст, докато излизаше от дома му

Приятелката на Джовани Перниче, Моли Браун, блесна със златна лента на безименния си пръст, до момента в който продължава да поддържа своя абсурден танцьор.

33-годишният мъж е разследван от BBC, откакто най-малко трима от някогашните му сътрудници от Strictly Come Dancing се оплакват от него. Миналия месец Моли отхвърли обвиняванията и двойката преди малко се завърна от две първокласни ваканции в Дубай и Мадей.

Партньорката на професионалния танцьор сподели, че слуховете, че с него е мъчно да се работи, са „ странни “ и тя е „ много сърдит за това ". Звездата беше наранена от несъгласия, откакто се оповестява, че Аманада Абингтън е останала с посттравматично стресово разстройство след присъединяване си в шоуто предходната година. Тя напусна няколко седмици, базирайки се на медицински аргументи за напускането си.

Също по този начин беше обявено, че Аманда е поискала да види фрагменти зад кулисите от времето, когато са упражнявали дружно. Беше казано, че BBC е почнало следствие във връзка с Джовани, след к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР