С кратка церемония по Първа копка“ кметът на община Родопи“

...
С кратка церемония по Първа копка“ кметът на община Родопи“
Коментари Харесай

След 30 години чакане: Асфалтират улици в селата Оризари и К...

С къса гала по „ Първа копка “ кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов сложи началото на ремонта на улиците „ Трети март “ в село Оризари и „ Васил Левски “ в Крумово.



На церемонията по разкриване на строителните действия бяха заместник-кметът Емилия Иванова, кметовете на двете обитаеми места – Йордан Тотев на Оризари и Румяна Самоковарева, кмет на село Крумово, участваха още общински съветници и строителните екипи.



В Крумово кметът Павел Михайлов беше посрещнат от десетки жители, които повече от 30 години очакване ще имат асфалтирана улица.

„ Поели сме ангажимент към жителите на общината и ще го осъществим. Началото на ремонта на улица „ Васил Левски “ в Крумово е следващото доказателство, че освен давам обещания, а работя за тяхната реализация. За мен е значима оценката на хората “, разяснява кметът Павел Михайлов.

Улица „ Васил Левски “ наподобява като черен път. Хората мъчно употребяват колите си, а прекосяването на майки с детски колички е съвсем невероятно.



„ Когато  виждам хората по какъв начин се радват, че след 30 години очакване ще има прекрасен път ме стимулира да продължим с ударното строителство във всички обитаеми места “, сподели още Михайлов.

Улицата е с дължина съвсем половин километър и е с построена канализация. Ремонтът планува замяна на водопроводните тръби, нова тротоарна настилка и бордюри и изцяло преасфалтиране.



Основен ремонт ще бъде осъществен и на улица „ Трети март “ в Оризари. Той включва асфалтиране, нови бордюри и тротоари. Финансирането на строителството е по Фонд ФЛАГ.
 
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР