Паразитизмите в речта най-често са отражение на интелектуална немощ.Това коментира

...
Паразитизмите в речта най-често са отражение на интелектуална немощ.Това коментира
Коментари Харесай

Бедният речников запас е отражение на интелектуална немощ

" Паразитизмите в речта най-често са отражение на интелектуална отпадналост ".

Това разяснява журналистката Лияна Панделиева, която в зората на демокрацията бе лицето на Съюз на демократичните сили.

Едва 19-годишна тогава, тя красеше плакатите на синята групировка през 90-те. Освен дълготраен публицист, Панделиева е конен ездач, странник и приключенец по душа.

Тя постоянно разяснява събитията на политическата сцена у нас, а този път не пропусна да подлага на критика и представителите на новите демократични обединения. На прицел бе Елисавета Белобрадова от ППДБ, която още веднъж ще е претендент за депутат.



" Като не броя " Значиии ", " амии ", като начало на отговор, измежду най-любимите и всеобщо употребявани изречения е " в този ред на мисли ". На всяко запъване на мисълта - пльок - " в този ред на мисли ". Също толкоз известно е " в този смисъл ".

Е, през днешния ден при Жоро Любенов " в този смисъл на думата " (каквото и да значи това) присъстваше във всяко второ изречение на претендент депутата на пепетата Елисавета Белобрадова. То беше шанс в цяло изречение да не бъде пояснен смисъла на думата.

Качественото красноречие е мъчно умеене. Някой би споделил, че значим е смисълът. Паразитизмите обаче убиват смисъла и разкриват човек, податлив да маниерничи, само че не и да чува какво приказва.

Цитат: " Социологията е измерител за едни избори. В този смисъл на думата, не може тя да е терзание ".

А? Я отново ".

*Заглавието е на редакцията

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР