С красив гол на 19-годишния Къртис Джоунс Ливърпул победи Евертън

...
С красив гол на 19-годишния Къртис Джоунс Ливърпул победи Евертън
Коментари Харесай

Тийнейджър изпрати "Ливърпул" в четвъртия кръг на Купата на Англия

С хубав гол на 19-годишния Къртис Джоунс " Ливърпул " победи " Евертън " и се класира в четвъртия кръг от ФА къп (Купата на Англия). Червените се постановиха с 1:0 в мърсисайдското дерби, единствено месец, откакто бяха победили градския си противник и с 5:2.

Двубоят на " Анфийлд " беше белязан от потребление на доста аварийни футболисти от Юрген Клоп. Единствено Джо Гомез, Джеймс Милнър, Адам Лалана и Дивок Ориги получиха късмет да играят от първата минута от опитните футбоолисти. В самото начало на срещата обаче Милнър се контузи.

Дебют с аления екип направи Такуми Минамино, който подписа с " Ливърпул " неотдавна.

За сметка на това мениджърът на " Евертън " Карло Анчелоти заложи на всичко най-хубаво.

Въпреки младия си състав " Ливърпул " игра добре. " Евертън " пропусна няколко положения, а вратарят на алените Адриан се регистрира и с положително избавяне с крайник след удар на Ричарлисон. Преди почивката " карамелите " действаха по-добре, само че не демонстрираха съвсем нищо през втората част.

Всичко отиваше към нулево тъждество и преиграване на " Гудисън парк ", когато " Ливърпул " вкара в 71-ата минута. Роденият през 2000 година Къртис Джаксън осъществя с красиво осъществяване. Той получи пас от Ориги на границата на наказателното поле и с фалцов изстрел прати топката под гредата, с което не остави шансове на Джордан Пикфорд - 1:0.

 Тийнейджър изпрати
© Reuters

Денят донесе отпадане на различен първокласен клуб " Кристъл палас ", койт загуби от " Дарби каунти " с 0:1 на своя " Селхърст парк ". " Тотнъм " ще преиграва срещата си от 3-ия кръг след 1:1 с " Мидълсбро ", до момента в който " Челси " победи " Ноотингам " с 2:0 след голове на Калъм Хъдсън-Одой и Рос Баркли.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР