С конкурси, концерти и много интересни награди ще премине 12-ят

...
С конкурси, концерти и много интересни награди ще премине 12-ят
Коментари Харесай

Раздават ваучери за инструменти и терариуми на Млада синя З...

С състезания, концерти и доста забавни награди ще премине 12-ят подред фестивал „ Млада синя Земя “, който стартира на 22 април в Природонаучния музей. Той съответствува с интернационалния Ден на Земята.

Първият ден фестивалът ще стартира в 10 часа и ще продължи през целия ден. На откриването е поканен зам. -кметът по „ Култура, археология и туризъм “ Пламен Панов, както и кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов.

В концертите и изработването на рисунки за галерия отдадена на Земята ще вземат участие деца от 10 пловдивски детски градини. Те ще свирят на цигулки, китари и синтезатори. Детските рисунки ще бъдат показвани в музея до 10 май.

В 17 часа на 22 април ще бъдат раздадени награди на музикалните гении, както и за най-хубавите  рисунки. Децата ще получат енциклопедии, ваучери за закупуване на музикални принадлежности и принадлежности за изобразяване.

На идващия ден от 12.15 часа стартира работилницата „ Млад терарист “. В нея децата дребни запалянковци ще опитат да основат най-хубавия терариум. За премия ще завоюват същински терариум.

През почивните дни 24 и 25 април (събота и неделя) музеят ще работи с безвъзмезден вход за Експозицията за децата до 7-годишна възраст. Малчуганите ще получават подарък изненада и ще имат опция да оцветяват земноводни и влечуги.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР