С какво изведнъж другият става толкова неустоимо вкусен за сетивата

...
С какво изведнъж другият става толкова неустоимо вкусен за сетивата
Коментари Харесай

Недостатъците на секса за сдобряване

С какво внезапно другият става толкоз неустоимо апетитен за сетивата и за либидото ни, че незабавно откакто сме го затрупали с недоволството си, решаваме, че ни е наложително нужен, с цел да бъдем щастливо задоволени? Дали спорът подава ток към половото предпочитание и го взривява или пък страхът от това да не изгубиш другарчето, задейства всичките системи на съществото в запазване на мира и хармонията във връзката?
Не може да се отхвърли, че най-вероятно сексът за помиряване си има своите възстановителни сили, що се отнася до поразрушената фамилиарност, само че сигурно носи след себе си и някои спомагателни разрушения, написа flagman.bg.

Защо сексът за помиряване не всеки път е добър?

Житейският принцип, че прекомерното води до противоположен резултат много постоянно ме е спасявал от преяждане с живот. Същото се отнася и до размяната на милувки, откакто сме хвърляли самоуверено саксии по благоверния. Ако непрестанно се караме, единствено и единствено да засилим глада си един към различен, то рискуваме в някакъв миг кавгите ни да се абонират за поуката от приказката за Лъжливото овчарче.

Секс за помиряване при положителни и неприятни връзки

Помирителните милувки са незадълбочено лекуване на раните, нанесени от кавгите и разногласията. Не може да позволяваме значими проблеми с една-две креватни кулминационни точки в месеца. Само замазваме несгодите до идващия път, когато те ще ни застигнат с още по-голяма ненаситност.

Когато свадите са константни и рискови, удоволствието за помиряване самоуверено може да се назова опиат, който дава краткотрайно и илюзорно облекчение, само че не и надълбоко и съответно решение на къкрещите проблеми на двойката. Все едно един оргазъм ще оздрави синините от домашното принуждение.

Когато връзките в основата си са положителни, галенето и любуването след счепкване е допустимо по-скоро да усъвършенства краткотрайно разтърсения климат в любовта. Но в случай че той се употребява като средство за помирение, сигурно най-сетне войната ще бъде изгубена.

Не е належащо да предизвикваме съществени разправии, с цел да се сдобием с необикновен секс. Нека не забравяме, че освен обядът е с пари. Кефът може да ни излезе като нищо през носа. Още повече, в случай че разногласието е съзнателно предизвикан, с цел да докара след себе си някоя и друга плътска кулминационна точка, сексът може да стартира да губи своето обаяние като доказателство за надали не неизмерната обич, която изпитваме един към различен.

Както несъгласията и неразбирателството, по този начин и разногласията са нерядко събитие във връзките с положително здраве, тъй че няма потребност преднамерено да бъдат предизвиквани. Оставете сексът самичък да се случва, когато и както му е кеф, а не принуден от желанието ви за перверзно изразен боязън от конфликт с неразрешените усложнения на връзките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР