С изключително богата програма, включваща концерти, забавления за най-малките, фестивал

...
С изключително богата програма, включваща концерти, забавления за най-малките, фестивал
Коментари Харесай

Девня посреща празника си с 4 звездни концерта, фестивал и много забавления

С извънредно богата стратегия, включваща концерти, занимания за най-малките, фестивал и шоу с изненади, ще бъде маркиран тази година празникът на Девня – 27-ми август. Тържествата в града ще стартират на 25-ти август и ще продължат в границите на четири дни в Парк „ Разсадника “.

Цяло съзвездие от известни реализатори ще дойде в града по покана на уредниците – Община Девня.

В първия ден – 25-ти август (четвъртък), от 19 часа на откритата  сцена ще излязат Сестри Филатови и KRISKO.

Ден по-късно, на 26-ти август , от същия час концертите не престават с присъединяване на Илия Ангелов и Райна.

Навръх празничния 27-ми август, когато се навършват 53 години от оповестяването на Девня за град, ще се проведат готварско шоу и шампионат по петанк. От 19 часа вечерта публиката ще се наслаждения на осъществяванията на Малката, Пепи Христозова и Рени.

Подобаващ завършек на тържествата ще е неделният ден – 28-ми авгус т. Програмата ще стартира още в предиобедните часове с единствения по рода си пътуващ фестивал „ Лятно Театро “. Той е специфичен подарък от Общината към децата на Девня и техните родители. Началото ще бъде сложено в 11 часа. Събитието включва Лятна игротека - анимация с игри, Изложбата " Дигитално мастило ", кукления театър " Каквото направи дядо, все е хубаво ", Арт ателие „ Кукли от фермата “, шоу със сапунени балони " Балон като слон " и стендъп комедията на Георги Кючуков " Сам мъж в града ".

Последният от серията празнични концерти, още веднъж е с начален час – 19 часа. На сцената в парка ще излязат изпълнителите Дамян и Мария, и рок динозаврите от Група „ Сигнал “.

Всички събития ще са с ВХОД СВОБОДЕН

На място в Парк „ Разсадника “ ще има атракциони и лунапарк.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР