С грандиозен спектакъл в София националният ансамбъл по художествена гимнастика

...
С грандиозен спектакъл в София националният ансамбъл по художествена гимнастика
Коментари Харесай

“Златните момичета“ плакаха с 8000 в “Арена Армеец“

С величествен театър в София националният отбор по художествена гимнастика си взе довиждане с българската аудитория и постави завършек на спортната си кариера. Бенефисът на олимпийските шампионки от Токио 2020, озаглавен " Сън ", се трансформира в прочувствено събитие както за Симона Дянкова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова и Ерика Зафирова, по този начин и за над 8000 фенове, които поплакаха дружно с тях в зала " Арена Армеец ".

В прощалното шоу се включиха също двете ни най-изявени самостоятелни грации през последното десетилетие - Невяна Владинова и Катрин Тасева, както и двете девойки, които в обособени моменти бяха част от ансамбъла и спомогнаха за изкачването на олимпийския връх - Елена Бинева и Теодора Александрова.

Заради големия интерес към събитието то се забави и вместо в 19:30 ч. стартира малко след 20:00. Началото беше сложено с впечатляващо видео и светлинно шоу, а музикалното оформление беше българска музика, изпълнена онлайн. Последваха осъществявания на национални песни, изпълнени от варненката Петя Панева.

Първа на килима излезе Невяна Владинова, която се отдръпна от спорта още през предходната година, а след нея своето особено комбиниране сподели и Катрин Тасева. Последваха чудесни соло осъществявания на всяка една от ансамбъла, като се изключи Елена Бинева, която се включи с онлайн послание.

Кулминацията на " Сън " беше групово комбиниране на " златните девойки ", провокирало сълзи в личните им очи и в тези на хилядите по трибуните. Шоуто завърши със алегорично предаване на щафетата на състезателките от новия отбор.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР