С декларация от парламентарната трибуна от Продължаваме промяната (ПП) обвиниха

...
С декларация от парламентарната трибуна от Продължаваме промяната (ПП) обвиниха
Коментари Харесай

ПП обвини опозицията в разпространение на „военна дезинформация“

С декларация от парламентарната естрада от " Продължаваме промяната " (ПП) упрекнаха опозицията, че популяризира " военна дезинформация " за тяхното ръководство. С това стремително беше възобновен и вчерашният протяжен спор за метода, по който се водят пленарните съвещания, и за " духа на парламентаризма ", който съпроводи настояването за оставка на зам.-председателя на Народното събрание Мирослав Иванов.

" Един ден след като т. нар. градивна съпротива опита без действителни причини и с грозни внушения да смъкна зам.-председателя на Народното събране Мирослав Иванов и не съумя, желаеме да обърнем внимание на рискова наклонност - нестихваща поредност офанзиви, идваща от опозицията. Кой стои зад тези офанзиви? Чии ползи пази така наречен градивна съпротива? Притеснително е, че виждаме прилики с военната дезинформация ", съобщи Венеция Нецова-Ангова, която прочете декларацията. 

От Политическа партия строго осъдиха и водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, въпреки и да не го загатнаха поименно. Миналата седмица Костадинов насочи от парламентарната трибуна  във връзка с вицепрезидента на Съединени американски щати Камала Харис. " За похлупак, видяхме, че така наречен градивна съпротива е дейна - употребява трибуната, с цел да насочва обиди към вицепрезидента на стратегически партньор на България. От Политическа партия осъждаме най-категорично грубите и расистки думи към вицепрезидента на Съединени американски щати, направени от народен представител в българския парламент. Подобни офанзиви са опит за похищение на вниманието от значимите въпроси ", уточни Ангова.

ДЪРПАНЕ НА УШИТЕ ИЛИ РАЗСТРЕЛ

Преди Ангова да изчете декларацията, ръководещите и опозицията се вкопчиха в словесна битка. Причината беше нежеланието на водещата съвещанието Росица Кирова от ГЕРБ-СДС да даде думата на депутата от Политическа партия Настимир Ананиев.

Това ядоса Андрей Гюров – лидера на парламентарната група на Политическа партия. Той искрено заплаши Кирова, че в случай че не води съвещанието съгласно разпоредбите, може да й бъде поискана оставката, както опозицията постъпи с Мирослав Иванов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР