С дълбоко прискърбие приех лошата вест за смъртта на председателя

...
С дълбоко прискърбие приех лошата вест за смъртта на председателя
Коментари Харесай

Карадайъ: Отиде си голям политик и либерал

С надълбоко огорчение одобрих неприятната новина за гибелта на ръководителя на партията АЛДЕ Ханс Ван Баален. Либералната общественост загуби един същински либерал, либерал по душа. Това написа водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ във Facebook.

" В лицето на Ханс Движението за права и свободи постоянно срещаше поддръжка и схващане. Той беше освен наш сътрудник, само че и наш другар, както и огромен другар на България.

От името на Движението за права и свободи и от мое име показвам своите откровени съболезнованования към неговите близки и семейство ", написа още той.

60-годишният Ван Бален бе представител на десноцентристката Народна партия за независимост и народна власт (НПСД) на нидерландския министър председател Марк Рюте.

Бившият народен представител в нидерландския и в Европейския парламент е починал през вчерашния ден в болница в Ротердам след малко боледуване, заяви представител на неговото семейство, представен от АНП.Ханс ван Бален бе експерт по въпросите на сигурността, защитата и външните работи.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР