С безплатна прожекция ще бъдат отбелязани 44 години от премиерата

...
С безплатна прожекция ще бъдат отбелязани 44 години от премиерата
Коментари Харесай

„Всичко е любов“: Един от най-любимите български филми излиза преди 44 години

С безвъзмездна прожекция ще бъдат маркирани 44 години от премиерата на кино лентата „ Всичко е обич “. Събитието ще е на 1 декември в кино „ Одеон “.

Гост на прожекцията ще е актрисата Янина Кашева, която извършва основната женска роля във „ Всичко е обич “.
 
 Всичко е обич Българска телеграфна агенция

„ Филмът е настоящ и през днешния ден, тъй като споделя историята за една огромна, първа, чиста и безусловна обич , за едно същинско съкровено възприятие, което живее в дълбините на душите и на двамата герои. Тяхната среща е съдбоносна. Среща, която всеки би желал да има. И макар че е споделена, тази обич се оказва невъзможна, защото обществото не я приема. И в този момент има обществено разделяне, даже с доста по-ясно обрисувани и по-големи пропасти сред небогати и богати, сред такива, които могат да имат всичко и други, които са отритнати новобранци. И тук казусът е не дали родителите би трябвало да се намесват, естествено е да ги следят - а по какъв начин се намесват, тъй като крайностите не водят до нищо положително. Едно такова жестоко вмешателство в толкоз нежни и деликатни връзки, може да има пагубни последици “, споделя Кашева.

„ Всичко е обич “ е по сюжет на Боян Папазов. Режисьор е Борислав Шаралиев .
 
 Всичко е обич Българска телеграфна агенция

Главната мъжка роля извършва Иван Иванов , а във кино лентата вземат участие също Ибиш Орханов, Мария Стефанова, Вълчо Камарашев, Веско Зехирев, Мая Владигерова, Йордан Спиров, Петър Гюров и други.

Прожекцията в „ Одеон “ е част от фестивала за българско класическо кино „ 30 вечери с 30 класики “, който е във връзка 30-ата годишнина на „ Филмаутор “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР