Руснаците откриха извънземен град на Луната. Радиолюбител от град Нижний

...
Руснаците откриха извънземен град на Луната. Радиолюбител от град Нижний
Коментари Харесай

Руснак: На Луната има град, видях го!

Руснаците откриха извънземен град на Луната. Радиолюбител от град Нижний Тагил разгласи, че го е разкрил на фотоси на НАСА.

Руснакът е безусловно уверен в заявката си. По думите му откритието е станало факт, откакто дълго разглеждал фотоси, направени от галактическата организация. На тях той безпогрешно различил лунен град, основан от извънземни същества.

Радиолюбителят е разглеждал фотографии, направени от астронавтите на американската галактическа организация по време на шестте сполучливи полети до спътника на Земята в интервала 1969-1972 година Обектите се откроили и попаднали в полезрението на съветския откривател в хода на деветата задача на Аполон.

Дегтерьов вижда, че когато американският транспортен съд правил нормалната си обиколка на Луната, към него се появили разнообразни типове НЛО. Те са ясно закрепени и се виждат даже с просто око на фотосите. Единият от тях бил 10 пъти по-голям от Аполо и дълго го следял по петите.

Според откривателя това не е единственото, което може да бъде забелязано на фотосите. Дори опитите някои елементи да бъдат прикрити, истината преодолява цензурата. По думите му от НАСА не са съумели да изтрият ясните линии на неестествен път върху повърхността на Луната. В центъра на един от фотосите даже се вижда извънземна база, а на друга – голям по размерите си транспортен съд.

Относно града на Луната Дегтерьов изяснява, че той е с формата на диск и се намира на самия полюс на Луната. В доста от кратерите пък си проличава да е осъществявана активност от рационални същества.

 Луната

Радиолюбителят несъмнено е почитател на конспирациите. Едва преди няколко седмици той разгласи, че на Антарктида има заледен галактически транспортен съд. Той го отрива още веднъж, гледайки канал видеозапис, съдържащ сателитни фотоси на летящия обект.

Корабът, претърпял поражение на Южния полюс, е станал видим, откакто в Антарктида почнало топенето на ледовете – най-малко съгласно Дегтерьов.

Дали изказванията му ще се окажат истина, или следващата фикция на фен на конспирациите, следва да забележим.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР