Руското министерство на отбраната потвърди в петък, че е нанесло

...
Руското министерство на отбраната потвърди в петък, че е нанесло
Коментари Харесай

Москва потвърди за ракетен удар в Киев по време на посещението на Гутериш

Руското министерство на защитата удостовери в петък, че е нанесло въздушен удар против Киев по време на посещаване на генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш, предава " Франс прес ".

„ Високо прецизни оръжия с въздушно базиране с огромен обхват на деяние на съветските въздушно-космически сили унищожиха индустриалните здания на ракетно-космическото дружество „ Артьом “ в Киев “, съобщи министерството в ежедневния си брифинг за спора в Украйна. Украйна заяви в петък, че един човек е бил погубен при удара в четвъртък, първият в столицата от близо две седмици и който представителят на Гутериш дефинира като " фрапантен ".

Гутериш в четвъртък обиколи Буча и други покрайнини на Киев, където се твърди, че Москва е направила военни закононарушения.
Министерството на защитата съобщи, че неговите сили са направили редица въздушни удари в четвъртък, унищожавайки три електростанции в украинските железопътни възли и ракетна установка " Точка-У ", която съгласно тях е направила офанзива против следения от Русия град Херсон.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР