Руско-украинска война ЕнергетикаЦените на енергията в Европа вече летятПолитикаПетков не

...
Руско-украинска война ЕнергетикаЦените на енергията в Европа вече летятПолитикаПетков не
Коментари Харесай

Путин привика на извънредна среща руските олигарси

Руско-украинска война ЕнергетикаЦените на силата в Европа към този момент летятПолитикаПетков не чака военни дейности в България
Руският президент Владимир Путин е привикал на изключителна среща в Кремъл основи акционери и ръководителите на най-големите съветски компании, с цел да разиска с тях обстановката в Украйна. За това оповестяват осведомени пред Bloomberg, поискали анонимност.

Засега представителят на Кремъл Дмитрий Песков не е дал отговор на питане за коментар. Срещата се чака да се организира към 16:00 ч. локално време, показват източниците на медията.

През последните два дни международните водачи показаха мощните си рецензии и осъдиха дейностите на Путин, откакто той призна за самостоятелни двата сепаратистки района в източната част на Украйна – Луганкс и Донецк. В отговор Съединени американски щати, Европейски Съюз, Австралия, Канада, Япония и Обединеното кралство постановиха наказания против Русия, както и на членовете на държавното управление, които позволиха това да се случи. Някои страни дори постановиха наказания няколко пъти, като основно се концентрираха върху стопански и финансови рестрикции.

След като през днешния ден Русия нападна Украйна, водачите готвят нова доза наказания, като се чака те да бъдат оповестени по-късно през днешния ден. Междувременно към този момент наложените са в действие и това се отрази на съветските предприемачи.

Рyблaта ce cpинa дo иcтopичecĸo дънo, a тъpгoвиятa в Mocĸвa и Caнĸт Πeтepбypг бe пpeĸpaтeнa зa няĸoлĸo чaca cлeд гoлямa пъpвoнaчaлнa paзпpoдaжбa. Валута поевтиня с близо 8% и съвсем мина границата от 90 за $. Спрямо еврото надвиши 100 за първи път в историята.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР