Руският външен министър Сергей Лавров призова Израел и Палестина да

...
Руският външен министър Сергей Лавров призова Израел и Палестина да
Коментари Харесай

Лавров призова Израел и Палестина да се въздържат от конфликти

Руският външен министър Сергей Лавров прикани Израел и Палестина да се въздържат от дейности, които биха могли да предизвикат по-нататъшно утежняване на обстановката, съобщи ТАСС.

 

" Лавров прикани израелските и палестинските сътрудници да проявят оптималната отговорност и да се въздържат от всевъзможни дейности, които биха могли да провокират по-нататъшно утежняване на обстановката ", заяви външното министерство в Москва след телефонни диалози на Лавров с израелския и палестинския външен министър Ели Коен и Рияд ал Малики, които са били извършени надлежно през вчерашния ден и през днешния ден.

 

В известието се споделя, че Москва е съществено обезпокоена от новата вълна принуждение в зоната на палестинско-израелския спор.

 

При офанзиви в Източен Йерусалим в петък и през вчерашния ден бяха убити седем израелци и двама бяха ранени. Освен това в петък израелската войска бомбардира линията Газа в отговор на изстрелване на ракети от територията на палестинския анклав по територията на Израел. В четвъртък пък при интервенция на израелските сили в град Дженин на Западния бряг бяха убити деветима палестинци.  

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР