Руският сумист Джамбулат Хатохов, който стана известен като най-силното момче

...
Руският сумист Джамбулат Хатохов, който стана известен като най-силното момче
Коментари Харесай

Трагедия! Най-силното момче на света почина на само 21 години

Руският сумист Джамбулат Хатохов, който стана прочут като най-силното момче на света, е умрял на 21-годишна възраст, пишат от RT Sport, представени от mma.bg. Хатохов се прочу с това, че е бил с тегло от близо 50 кг още преди да навърши четири години. Още от ранна възраст той вдигал тежести, които биха затруднили много възрастни. На 6-годишна възраст Хатохов към този момент бил с физически параметри, които дават отговор на средностатистически възрастен.

Според разнообразни източници Хатохов е държал международен връх за подвизите си със своята мощ. В една от своите изяви пред медиите през 2018 година, Джамбулат споделя, че продължавал да пораства интензивно, макар че се хранил по този начин, както се хранят елементарните младежи.

Смъртта на Хатохов беше споделена от Бетал Губжев, който е президент на федерацията по сумо и битка в Кабардино-Балкария.

Ето един от препоръките, които Джамбулат даде на своите почитатели преди време:

''Хората постоянно чакат идеалните условия, с цел да стартират да вършат нещо, без значение дали става въпрос за учене, бизнес или тренировки.

Трябва да разберете, че няма идеална обстановка. Много благоприятни условия няма да ви паднат от нищото, след което можете да кажете - „ Сега е моето време “. Началото на всичко може да бъде единствено първата ви стъпка.''

Причината за гибелта на 21-годишния юноша не е обявена. Да почива в мир!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР