Съвременната младеж следва трендовете и постоянните актуализации, за да бъде

...
Съвременната младеж следва трендовете и постоянните актуализации, за да бъде
Коментари Харесай

Старият смартфон ще ви благодари: къде е най-доброто място да го съхранявате, за да не се повреди?

Съвременната юноша следва трендовете и непрекъснатите актуализации, с цел да бъде постоянно в крайник с модата в региона на технологиите. Ето за какво в днешно време е много всекидневно хората да купуват по-нови смарт телефони и в публикацията по-долу споделяме къде би трябвало да съхранявате остарялото си устройство, с цел да не се повреди.

Може да имате потребност от всеки остарял телефон, даже и в случай че към този момент сте закупили нов. Затова си коства да разберете къде е най-добре да го съхранявате, с цел да ви служи, когато е належащо, а не да се скапе някъде по рафтовете.

Къде е най-хубавото място да съхранявате остарелия си телефон?

Място. Изберете хладно, изсъхнало и мрачно място без директна слънчева светлина. Освен това не би трябвало да се натрупва доста прахуляк и влага; Температура. Най-добрият температурен диапазон е от 15 до 25°C. Най-добре е да не съхранявате телефона си над 45°C или под 0°C; Влажност. Най-благоприятното равнище на влажността е 20-50%. Не би трябвало да съхранявате телефона си в банята или кухнята — непрекъснатите промени в температурата и влажността ще унищожат устройството.

Условия за предпазване на остарелия смарт телефон:

Преди да оставите телефона си за дълготрайно предпазване, би трябвало да го изключите. По този метод батерията ще поддържа заряд и няма да се постанова да я свързвате към зареждането. Трябва да заредите телефона до 50-60%. Не би трябвало да се съхранява изцяло зареден или изцяло разводнен. Ако има защитно покритие, по-добре е да го премахнете. Може да задържа влага или топлота. По-добре е да поставите телефона в резервоар с похлупак. Така ще го предпазите от вода и прахуляк. Периодично би трябвало да изваждате телефона си и да го включвате. Това ще подсигурява, че той към момента работи и не е развален.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР